“Otizm’in Farkındayız, Onların Yanındayız”

2 Nisan Dünya Otizm farkındalık günü nedeniyle yapılan etkinlikler çerçevesinde TY Elazığspor-GM Manisaspor maçında futbolcular pankartla sahaya çıkarken, basın mensupları da giydikleri tişört ve şapkalarla destek oldular.

“Otizm’in Farkındayız, Onların Yanındayız”

2 Nisan Dünya Otizm ve farkındalık günü etkinlikleri çerçevesinde Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü de bazı etkinlikler düzenledi.

Hafta sonu yapılan sportif karşılaşmalar için izleyicilere şapka ve tişört armağan eden müdürlük, TY Elazığspor-GM Manisaspor maçı öncesinde de bazı etkinlikler tertipledi.

Bu etkinlik kapsamında TY Elazığspor ve GM Manisasporlu futbolcular seremoniye üzerinde “Otizm’i fark et, kabul et; bizimle yürü” yazılı pankartla çıktılar.

Yine kısa adı TSYD olan Türkiye Spor Yazarları Derneği’ne bağlı spor medyasına mensup basın mensupları da üzerinde “Otizm’in farkındayız, onların yanındayız” yazılı tişört ve şapkalar giyerek 2 Nisan Dünya Otizm farkındalık gününe destek verdiler.

Aile ve sosyal politikalar il müdürü Suat Kenç, belli sayıda Otistik engelli çocukların olduğuna dikkat çekerek, bu farkındalığın farkına varılması için Otizm farkındalığı adına toplumun dikkatini çekmek istediklerini belirterek, destek veren herkese teşekkür etti.

TSYD Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç da yaptığı değerlendirmede, 2 Nisan Dünya Otizm günü etkinlikleri çerçevesinde bu farkındalığı öne çıkartmak adına spor medyasındaki arkadaşlarla tişörtler ve şapkalar giyerek TY Elazığspor-GM Manisaspor maçını bu şekilde takip ettiklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2018, 22:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137