Oyuncularımızı Transfer Etmek Etik Değil!

Elazığspor Kulübü, resmi sayfasından yaptığı açıklamada zor günler geçiren ve transfer tahtası kapalı olan takımlarının oyuncularını transfer eden veya etmek isteyen kulüplere çağrıda bulunarak, yapılan davranışların etik ve Fair Play ölçülerinde iyi bir davranış olmadığını dile getirdi.

Oyuncularımızı Transfer Etmek Etik Değil!

Elazığspor kulübü, transfer tahtası kapalı olan takımlarının oyuncularını transfer eden veya etmek isteyen kulüplere çağrıda bulunarak, bunun etik ve fair play ölçülerinde uygun bir davranış olmadığını belirtti.

Kulüpten yapılan açıklama aynen şöyle: Kulübümüzü içinde bulunduğu sıkıntıları fırsat bilip oyuncularımızı ayartan ve transfer eden kulüplerin davranışları etik olmamakla birlikte fair play ölçülerinde de iyi bir davranış değildir.

Geçtiğimiz sezon yayınladığımız açıklamayla transfer tahtası kapalı olan ve zor günler yaşayan kulüplerden, oyuncular kulübümüze gelmeye sıcak bakmalarına rağmen, transfer yapmayacağımızı belirttik ve buna da sadık kaldık.

Yaşadığımız sıkıntılardan dolayı aynı hassasiyeti diğer kulüplerimizden de bekliyor ve destek istiyoruz.

Unutulmasın ki; bizim yaşadığımız sıkıntıları geçmişte birçok kulübün yaşadığını hatırlatır, bugün bizim yaşadıklarımızı yarın sizlerin de yaşayabileceğinizi belirtmek isteriz. Elazığspor Kulübü"

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2018, 18:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet künkül
mehmet künkül - 6 yıl Önce

terbiyesizler utanmazlar arlanmazlar çatlasanızda patlasanızda bu takım kapanmayacak bir yerlerinize birşeyler yakmak isterseniz iyi olur.

SIRADAKİ HABER

banner137