Özel İdarede Parola Galibiyet

Cumartesi günü ilimizde Bayraklı Belediyesi ile karşı karşıya gelecek olan Elazığ İl Özel İdarespor’da zorlu maçın hazırlıkları devam ediyor.

Özel İdarede Parola Galibiyet

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdarespor’da, Cumartesi günü saat 15.00’de ilimizde oynanacak olan Bayraklı Belediyesi müsabakasının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

ACER: SON MAÇTA BURADAKİ İZLEYİCİMİZİN DESTEĞİ ÇOK GÜZELDİ

Bayraklı Belediyesi Maçına yönelik değerlendirmelerde bulunan Özel İdarespor Baş antrenörü Hakan Acer, “İyi durumdayız, son beş maçtır iyi bir performans gösteriyoruz. Özellikle maçın sonlarına doğru daha çok sertleşiyoruz, daha çok agresifleşiyoruz. Biraz daha kazanmayı öğrendik bence. Bu konuda gelişiyoruz. O açıdan önemli. Sağlık problemimiz yok, sakatımız yok. İyi durumdayız açıkçası. Hep söylüyoruz bu ligde kolay maç olduğunu hiç düşünmüyorum. Ciddi hazırlanmamız lazım, biz de ciddi hazırlandık. Yarın da son antrenmanımızı yapacağız. Son maçta buradaki izleyicimizin desteği çok güzeldi. Her zaman özel oluyor. Onları taraftarımız saat 15.00’da burada görmek istiyoruz. Birincilik, ikincilik, liderlik adına bizim adımıza önemli bir maç olacak. Hazır olduğumuzu düşünüyorum. Sahada artık gelişmelere bakacağız” ifadelerini kullandı.

ACER: PAZAR GÜNÜ SEÇMELERİMİZ VAR

Hakan Acer, “Pazar günü seçmelerimiz var, bu seçmeleri daha önceden planladık. Ama yoğun tempodan dolayı bu zamana bıraktık. Çok da iyi olmasını istiyoruz. Dolayısıyla iyi bir hazırlık dönemi geçirdik seçmeler için. Tüm okullara gidildi, taramalar yapıldı, yapılıyor. Afişlerimiz asılıyor. Pazar günü saat 10.00’da burada seçme yapacağız. Küçük kız kardeşlerimizi Elazığ’da onları basketbolcu seçmek istiyoruz. Hem Elazığ İl Özel İdare takımına, hem Elazığ şehrine hem de Türk Kadın Basketboluna yetiştirmek istiyoruz geleceğin yıldızlarını. Yaş sınırlamamıza var, 2008-2009-2010-2011 doğumluların üzerine gidiyoruz” şeklinde konuştu.

DEMİRKOL: HERKESİ MAÇA BEKLİYORUZ

Özel İdaresporlu Basketbolcular Nihan Demirkol, “Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Bir üstümüzdekilerle de aramızdaki puan farkını da azalttık. Bayraklı maçını aldığımızda bir üste yükseliyoruz. Bu da bizim için avantaj olacak. Bayraklı maçı bizim için gerçekten çok önemli. Onlar da çok iyi takım. O yüzden buradaki Elazığ halkının desteği de bizim çin çok önemli. Herkesi maça bekliyoruz” dedi.

UYKAN: KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Halime Uykan, “Morallerimiz yerinde, inşallah bu maça iyi hazırlanıyoruz. İnşallah kazanacağız. İyi bir galibiyet aldık Ordu’yu yenerek. Bu maça da sıkı hazırlanıyoruz ve kazanacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

BAKIR: LİGİ ÇIKMAYA KURULAN BİR TAKIM BU

Aysel Bakır, “Zorlu bir maç olacak ama biz kadro olarak onlardan daha tecrübeliyiz. Bu hafta çok iyi çalıştık onlara. Maçı alacağıma inanıyorum. Zaten ligi çıkmaya kurulan bir takım bu. Hedefimiz üst düzey olduğu için asla mağlubiyet diye bir düşünce yok. Hiç birimizde. O yüzden ben maçı alacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137