Elazığspor’da cuma günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi eski başkanlardan Selçuk Öztürk, kulüp tesislerine giderek resmi başvurusunu yaptı.

Selçuk Öztürk ve beraberindeki heyet çarşamba akşamı kulüp tesislerine giderek yönetim kurulu listesini kulübe teslim etti.

Öte yandan Spor Toto 1. Ligin 23. haftasında oynanan ve 3-1 Elazığspor’un galibiyetiyle sonuçlanan Kardemir Karabükspor maçı sonrası soyunma odasına giderek 100 Bin TL’lik prim vaat eden Eski Başkan Öztürk, galibiyet primini de Kayyum Başkanı Doç.Dr. Sebahattin Devecioğlu’na teslim etti.

Selçuk Öztürk, adaylık başvurusunu yaptı.

Ayrıca Elazığspor’da 1 Mart Cuma günü yapılacak olan olağanüstü kongre öncesinde başkan adaylığını kulübe başvuru yaparak resmileştiren Selçuk Cengiz Öztürk, yazılı bir açıklama yaparak eski bir kulüp başkanının genel kurul üyelerine mesaj gönderdiğini ve kongrede çoğunluğun sağlanmasını engellemek istediğini iddiasında bulundu.

Öztürk, her bir saatin bile çok değerli olduğu bu hassas dönemde kulübün sahipsiz kalmasının ve yönetimsizliğin devam etmesinin kabul edilemeyeceğini ifade ederken, eski bir kulüp başkanının kongrenin ilk gün toplanmaması için delegelere mesaj attığı yönünde duyumlar aldığını ve bunun üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğunun doğduğunu belirtti.

“BU ÇABAYI TAKIMI AYAKTA TUTMAK İÇİN HARCASALARDI”

Başkan adayı Selçuk Öztürk açıklamasında, en son 6 ay kadar başkanlık yapıp takım dağılırken kılını kıpırdatmayan, Elazığspor tarihinde kulübe ilk defa haciz getirme lekesini taşıyan bazı kişilerin kongrenin yapılmaması için gösterdikleri çabayı, taraftarın görmesini istediğini kaydederek, “Yaptıkları bu son başkanlık süresince; şerefle yöneticilik, başkanlık yapmış insanlarla uğraşıp, onlara iftira atmak yerine keşke bu çabayı takımı ayakta tutmak için harcasalardı” dedi.

“ZORLA KONGRE KARARI ALINMIŞTIR”

Bu kişilerin amacının net bir şekilde kulübü kapatmak olduğunu iddia eden Elazığspor Kulübü Başkan Adayı Selçuk Öztürk, “Bütün çağrılarımıza rağmen zorla kongre kararı alınmıştır. Eğer bu kulüp Allah göstermesin küme düşerse, bunun hesabını bu kişiler verecektir. Taraftarından korkan, korumayla gezen kişiler Elazığspor’un kaderiyle oynayamaz. Bu kişiler kongreyi engelleyeceğine çıkıp kulübü kayyuma bırakmanın hesabını vermeleri gerekir” ifadelerini kullandı.