Öztürk “Kulüp Lisansı Alırsak, Transfer De Yaparız”

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, önceliklerinin kulüp lisansını alabilmek olduğunu belirterek, “Kulüp lisansını aldığımız takdirde transfer yasağımızı da kaldırırız” diyerek, taraftarları heyecanlandırdı. Öztürk, Elazığspor tesislerinin yeriyle ilgili de önemli açıklamalarda bulunurken, “Kimse Planlama Yapmasın” diye konuştu.

Öztürk “Kulüp Lisansı Alırsak, Transfer De Yaparız”

Stadyum ziyareti esnasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, kulüp lisansını alabilmek için çalışmalar yaptıklarını belirterek, “önceliğimiz kulüp lisansını alabilmek… Bunu alırsak; transfer yasağımızı da kaldırırız” diyerek, taraftarları şimdiden heyecanlandırdı:

ÖZTÜRK: TOPLANACAĞIZ EL BİRLİĞİYLE YAN YANA GELECEĞİZ BU PROBLEMLERİ ÇÖZECEĞİZ

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Kulüp lisansını çözersek inşallah tahtayı da aşmız olacağız. Tabi bu el birliğiyle olacak bir şey her zaman söylüyorum. Kulüp lisansıyla tahtanın lisans üzerindeki borç 28 milyon. 28 milyon gibi rakamı da tabi 28 milyon verip açacak halimiz yok, öyle bir dünyada yok. Ama onu da çözmek el birliği ile olacak. Onunla ilgili de giden valimize raporları bilgileri vermiştik. Şimdi ise yeni valimize hayırlı olsuna gittik. Sağ olsun o da futbolun içerisinde duyarlı Kayserispor’un maçlarını kaçırmayan Levent hocamızı geçmişten bilen futbolun içerisinde olan bir valinin gelmesi bizi çok mutlu etti. Belediye başkanımızda futbolun içerisinde anlatmaya gerek yok, vekiller zaten eşimiz dostumuz. Toplanacağız el birliğiyle yan yana geleceğiz bu problemleri çözeceğiz” diye kaydetti.

Başkan Öztürk, kulüp lisansının alınabilmesi için Elazığspor tesisleri kira sözleşmesinin de yapılması gerektiğini belirterek, “Kimse planlama yapmasın, ben 155 dönüm arazi için imza atarım” açıklamasını yaptı:

ÖZTÜRK: BEN BAŞKAN OLSAYDIM ELAZIĞSPOR STADINI YIKTIRMAZDIM

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “ ben dilekçemi verdim biliyorsunuz arsa il özel idareden tahsisli bu temmuz ayında bitiyor. İl Özel İdare’ye başvuru yaptık. Kulüp lisansının ve transfer tahtasında da istenen bir uzun süreli kira sözleşmesi istiyorlar. Bir kulübün sosyal tesisini antrenman sahalarının olması lazım anlamında onunla ilgili müracaatımızı verdik. Giden valimiz acil bir tahin olduğu için bunu yetiştiremedi. Yeni valimizin onayı ile sözleşmeyi yapıp dosyamıza illaki bırakacağız. Yani orada kulağımıza bazı çirkin duyumlar geldi onları da zaten biliyorsunuz. Gerekli tepkiyi veririm zaten. Konteynır kent ile ilgili oraları kimse karıştırmasın ben tam bütün araziye imza atarım kimse oranın üzerine plan proje yapmasın. Ben başkan olsaydım Elazığspor stadını yıktırmazdım bakın şimdi de arazi üzerinde kimse planlama yapmasın bizim orada ki sosyal tesislerimiz 155 dönümdür. 155 dönüm kira kontratımız var. 155 dönüm olarak imza atarım onun dışında imza atmam. Cefasını ben çekmem attırmayanlar çeker” diye ifade etti.

Forma kampanyasıyla ilgili henüz ödeme yapmayan kişi ve kurumları yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı beklediklerini de ifade eden başkan Öztürk, önümüzdeki günlerde ödeme yapmayanları açıklayacaklarını söyledi:

ÖZTÜRK: ÖDEME YAPMAYANLARI AÇIKLAYACAĞIM

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “ Biz onunla ilgili insaniyet yaptık.bugüne kadar bekledik. Hemen hemen yaklaşık 1 seneye ulaştı. Halen beklentimiz olan kişiler var. Yani biz onlara da ayıp etmeyelim diye geçmişte her daim Elazığspor’un yanında olmuşsundur bir kriz var piyasada korona krizi bunu canlandırdı büyüttü. Bu aşamada da her gün Elazığspor’a vefa gösteren bir arkadaş dost bir iş adamı biraz geciktirmiş ise onu açıklayıp da üzmek bize yakışmaz. Onun haricinde orada sırf canlı yayında ekranlarda katılıp hava tarzı kendimi göstereyim diyip maalesef telefonlarımıza cevap vermeyenler var. Onları açıklayacağım ama” diyerek sözlerini noktaladı 

Mali genel kurul ile olağan genel kurulu birlikte yapacaklarını da ifade eden başkan Öztürk, yeni isimlerle yönetim kurulunu yenileyeceklerini de sözlerine ekledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Alper
Alper - 4 yıl Önce

Ne lisans,ne transfer ne de sizleri istiyoruz.Düşün Elazigin ve Elazıgsporumuzun yakasından.

Bozo23
Bozo23 - 4 yıl Önce

Yav deprem olmuş, korona salgını milleti perişan etmiş. Bu adam halen para istiyor milletten. Paran yoksa girme bu işlere bırak kulüp kapansın. Elazığ in bu para tuzağına verecek bir lirası bile yok. Kusura bakmayın maça giden toplam 500 kişinin zevkini geri kalan Elazığlılar ödeyemez. Kapatın kulübü lütfen. Parayı daha hayırlı işlere yatırın. Fabrika açın üretim yapın birkaç kişi ekmek yer sayenizde.

Oğuz
Oğuz @Bozo23 - 4 yıl Önce

Futbol ve fabrika iki ayrı kulvar.Kulübü kapatın fabrika açın demek ne saçma bir şeydir.Şehrin her geçen gün geriye gitmesini engellemek için Elazığspor'u mu kapatalım yani?Şaka gibi.

?????
????? - 4 yıl Önce

Elazigda deprem oluyor hemen Elazigspora destek için dört büyüklerle maç ayarlamaya çalışılıyor. Önceki imar revizyonu ile verilen paranın hesabını soran yok. Insanlar hasarlı evlerde oturuyorlar, yada evleri yok. Bunların derdine bakın. Yazıklarolsn

metin
metin - 4 yıl Önce

ey selçuk öztürk; elazığspor gibi bir markayı YERİN DİBİNE soktun. hala hangi yüzle konuşuyorsun?

Ozturk magdurlari
Ozturk magdurlari - 4 yıl Önce

Sen ilk once yaninda calisip isden cikanlarin tazminatini ode selcuk ozturk elazigspordan çaldık larin cikarsan borc kalmaz

SIRADAKİ HABER

banner137