1.Etap Kampı’na ilimizde start veren Temsilcimiz Elazığspor’da daha önce 2.Etap Kampı için planlanan Bolu kampı; bu bölgelerdeki otellere olan borçlardan dolayı iptal oldu.

Bolu Gerede bölgesindeki kamp otellerine daha önceden olan borçlar yüzünden bu işletmeciler Elazığspor’un rezervasyonunu yapmayarak, teklifi geri çevirdiler.

Yaşanan bu gelişmeler ışığında 2.Etap Kamp yerini değiştirmek zorunda kalan Elazığspor geçen sene olduğu gibi bu yılda yeni sezona Erzurum’da hazırlanacak. 12 Temmuz’da 1.Etap Kampı’na nokta koyacak Elazığspor’da futbolculara 2 günlük izin verilecek. İzinin ardından 14 Temmuz’da Erzurum Polat Otel’de toplanacak olan Temsilcimiz Elazığspor hazırlıklarına burada devam edecek.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Elazığspor Kulüp Başkanı Hacı Murat Yümlü geçmiş yıllardan kalan borçlar nedeniyle Bolu’da otellerin kendilerini kabul etmediğini bu nedenle kamp yerini değiştirmek zorunda kaldıklarını belirtti. Geçmiş dönemlerden kalan borçların kendi yönetimini oldukça sıkıntıya düşürdüğünü ifade eden Başkan Yümlü; “2.Etap Kamp için yine Erzurum’da toplanacağız. Maalesef eski borçlar bizi zor duruma sokuyor. Firmalara olan borçlar yüzünden malzeme almada bile sıkıntı yaşıyoruz. Firmalara Eski alacaklarını istiyorlar.” şeklinde konuştu.