Payasspor - Elaziz Belediyespor Karşılaşması Sonucu

TFF 3. Lig’de Play-Off mücadelesi veren Elaziz Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Payasspor’a 2-1 mağlup olarak, rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir avantajı değerlendiremedi.

Payasspor - Elaziz Belediyespor Karşılaşması Sonucu

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig’de Play-Off mücadelesi veren ve haftaya en yakın takipçisi Çorum Belediyespor’un 3 puan önünde giren Elaziz Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Hatay temsilcisi Payasspor’a 2-1 mağlup olarak, sahadan puansız ayrıldı.

Saat 15.00’de Payas İlçe Stadyumu’nda oynanan müsabakanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İlk yarısı orta alan mücadelesine sahne olan müsabakanın ikinci yarısına etkili başlayan ev sahibi ekip Payasspor, 52. Dakikada Murat, 58. Dakikada ise Cuma Ali’nin attıkları gollerle bir anda Elaziz Belediyespor karşısında 2-0 üstünlük kurdu.

İlerleyen dakikalarda Volkan Serim ve Okan Sarı ile yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyen Elazaiz Belediyespor, 77. Dakikada kazanılan penaltıyı Volkan Serim ile gole çevirdi ve farkı 1’e indirdi.

Kalan dakikalarda Elaziz Belediyespor’un gol girişimleri sonuçsuz kalınca karşılaşma Payasspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137