Play-Off Garanti, Yeni Hedef Sıralama

Pazar günü deplasmanda Mersin Gelişim ile karşılaşacak olan İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı müsabakanın son çalışmasını yaparak, Mersin’e gitti…

Play-Off Garanti, Yeni Hedef Sıralama

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Liginde mücadele eden İl Özel İdare Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Mersin Gelişim maçının son çalışmasını yaptı.

Kendi tesislerinde saat 14.00’de yaptığı antrenmanla Mersin Gelişim maçının hazırlıklarını tamamlayan turkuaz-beyazlılar, akşam saatlerinde Mersin’e hareket etti.

Antrenman sonrası oyuncular değerlendirmelerde bulundular.

“KAZANMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

İl Özel İdarespor Takım Kaptanı, “Moraller yerinde, zaten galibiyet serisi yakaladığımızdan beri çok daha keyifliyiz. Mersin Gelişim geçen hafta çok önemli bir galibiyet aldı. Ligin üst sıralarında olan Mersin MBK’yı kendi evlerinde yendi. Sürpriz bir galibiyet oldu, o yüzden zor bir deplasman olacak bizim için ama moral ve motivasyonumuz çok yüksek. Kazanmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

İl Özel İdareli Oyuncu, “Tav bir maç olacak, çünkü MBK’yı yendikleri için zor bir maç olacak ama kazanacağımıza inanıyoruz” diye kaydetti.

“MAÇIN BİZİM AÇIMIZDAN İYİ GEÇECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

İl Özel İdareli Oyuncu, “Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor, çünkü maç kazandıkça açıkçası bizi motive oluyor bu ve Mersin Gelişim maçının bizim açımızdan iyi geçeceğini düşünüyorum. Çünkü takım olarak motivelerin yüksek olduğunu düşünüyorum, iyi olur diye düşünüyorum, kazanırız” diye konuştu.

“GÜCÜMÜZÜN FARKINDAYIZ”

Baş Antrenör Derya Özyer ise, “Elazığ’daki çalışmalarımızı tamamladık. Her şey şu anda iyi gidiyor. Tabi iyi gitmesi için, böyle de devam etmesi için çalışmalarımızı kaliteli bir şekilde sürdürüp daha da yukarılara gitmek istiyoruz, hedefimiz bu. Bu hafta ki maç şöyle önem taşıyor; rakibimiz açısından da çok önemli, bizim de maçı kaybetmeye tahammülümüz yok. Onlarda son sıralardan kurtulmak istiyorlar, var güçleriyle bütün maçlara tüm enerjilerini, konsantirasyonlarını hem fiziksel, hem fiziksel olarak hazırlamış durumdalar. Geçen hafta ki maçta da lig ikincisini yeniler. Kolay olmayacak, kolay bir deplasman değil ama biz de gücümüzün farkındayız saha aklımızı ve enerjimizi en iyi şekilde kullanıp sahaya yansıtıp maçtan muhakkak galibiyetle ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2018, 01:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137