Potanın Perileri, Mersin’den Galibiyetle Döndü

Süper Lig iddiasını Play-Off’a taşıyan kadınlar basketbol ligindeki temsilcimiz İl Özel İdaresi, Mersin’den de galibiyetle dönerek hedefine bir adım daha yaklaştı.

Potanın Perileri, Mersin’den Galibiyetle Döndü

İlimizi Türkiye kadınlar basketbol liginde temsil eden ve play-off’dan süper lige çıkmayı hedefleyen İl özel idaresi kadın basketbol takımımız, Mersin’den de galibiyetle dönerek hedefine bir adım daha yaklaştı.

Ligde şampiyon Çankaya üniversitesi’nin ardından ikinci sırada yer alan temsilcimiz, Cuma günü akşam Mersin Edip Buran spor salonunda saat 18.00’de oynanan karşılaşmada rakibi Mersin B.Ş Belediye Gelişim takımını 83-59 mağlup ederek evine galibiyetle döndü.

Karşılaşmanın ilk çeyreğini 19-16’yla üstün geçen temsilcimiz, ikinci periyodda da bu üstünlüğünü devam ettirdi ve bu periyodu da 22-10 alarak genel toplamda skoru 41-26 yaptı.

Üçüncü periyodda evsahibi takımın baskılı oyununa rağmen temsilcimiz bu periyodu da 22-22 eşitlikle kapatarak genel toplamda 63-48 üstün durumda son periyoda girdi.

Bu periyodda da rahat bir oyun sergileyen bordo beyazlı ekibimiz, son periyodu da 20-11 alarak genel toplamda karşılaşmayı 83-59 gibi 24 sayı farkla kazanarak puanını 48’e yükseltti ve ikinci sıradaki yerini korudu.

Karşılaşma sonunda İl özel idaresi kadın basketbol takımımıza iki gün izin verilirken, 30 Mart Cumartesi günü saat 16:00’da ilimizde oynanacak Akdeniz Üniversitesi maçı hazırlıklarının pazartesi günü başlayacağı öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137