Potanın Perileri, Taraftar Desteği İstiyor

Süper Lig yolunda adını finale yazdıran İl Özel İdaresi Kadın Basketbol Takımı, “Elazığ Basketbol tarihinin en önemli maçlarında takımını yalnız bırakma.” sloganıyla taraftarlarını zorlu maça davet etti.

Potanın Perileri, Taraftar Desteği İstiyor

Süper Lig yolundaki play off elemeleri yarı final maçlarını 3’te 3’le tamamlayarak adını finale yazdıran İl Özel İdaresi Kadın Basketbol Takımı, “Elazığ Basketbol Tarihinin En Önemli maçlarında takımını yalnız bırakma.” Sloganıyla taraftarlarını zorlu maça davet etti…

Yarı Final Müsabakaları’nda kendi sahasındaki ilk iki karşılaşmadan galip ayrılan İl Özel İdaresi kadın basketbol takımı, İzmir’deki üçüncü maçını da 20-0 hükmen kazandı ve finalde İzmir Bayraklı Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın rakibi oldu.

Perşembe ve Cumartesi günü İl Özel İdaresi Spor Salonunda saat 15:00’de oynanacak olan final serisi ilk 2 maçı öncesinde sporcular ve teknik heyet; “Elazığ basketbol tarihinin en önemli maçlarında takımını yalnız bırakma” sloganıyla taraftarları zorlu maça davet ettiler.

Tarihi maç için kulüpten yapılan açıklamada; “Elazığ basketbol tarihinin en önemli maçlarında takımını yalnız bırakma. Play-off final ilk maçında Bayraklı Belediyesi ile karşılaşıyoruz. Süper Lig yolunda son engel için bütün taraftarlarımızı salona bekliyoruz.” denilerek taraftarlardan destek istendi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137