Rüstempaşaspor, Gözünü Şampiyonluğa Dikti

Elazığ amatör küme futbol liginde mücadele eden Rüstempaşaspor iki sezondur hiçbir takıma yenilmedi. 

Rüstempaşaspor, Gözünü Şampiyonluğa Dikti

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nden Bölgesel Amatör Lig’e çıkmanın hesaplarını yapan Rüstempaşaspor iki sezondur mücadele ettiği liglerde hiçbir rakibine yenilmedi.

Geçtiğimiz sezon Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi’ni namağlup şampiyonlukla tamamlayan kırmızı - beyazlı takım, bu sezon ise 1. Amatör Küme’de grubunu namağlup zirvede bitirdi. 4 takımın mücadele edeceği play-off grubunda gözünü şampiyonluğa diken Rüstempaşaspor, çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. 

"Bu işe gönül ve emek veriyorlar"

Takımın kurulduğu günden beri namağlup olduğunu belirten Rüstempaşaspor Teknik Sorumlusu Cihan Erdim, “2. Amatör’den 1. Amatör’e, buradan da inşallah Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak bu takım. Rüstempaşaspor başkanıyla, yönetimiyle, mahalle sakinleriyle bu işe inanmış. Bu işe gönül ve emek veriyorlar. Biz de ligin devre arasında takıma katıldık teknik ekip olarak. Bu inanmışlık ordusunu gördük. Bu başarıda şüphesiz en büyük pay kulüp başkanımızın. Başkanımızın amacı Elazığlı gençlere hizmet. Kendi cebinden ciddi ödemeler yapıyor. Bu amatör için ciddi bir rakam. Takımda kolej havası var. İki sezondur yoluna namağlup devam eden Türkiye’de böyle bir kulüp olduğunu düşünmüyorum” dedi. 

"18 maçta 1 beraberlik, 17 galibiyet aldık"

Geçen sezondan bu yana büyük bir emek verildiğini belirten Takım kaptanı Serdar Bakıl, “Geçen sezon arkadaşlarımız takımı namağlup bizlere verdiler. Bu sezon Allah nasip etti biz devraldık. Bizim de bir yenilmezlik serimiz var. 18 maçta 1 beraberlik, 17 galibiyet aldık. Allah’ın izniyle tek hedefimiz Karakoçan maçından galip ayrılıp finalde rakibimizi beklemek. Takımda birlik beraberlik üst düzeyde. Bir futbolcu değil de, ağabey kardeş ilişkimiz var. Başkanımız gece gündüz yanımızda. Yönetici, başkan futbolcu hep bir aradayız ve onunda meyvesini alıyoruz” ifadelerini kullandı. 

"Sezon sonunu şampiyonlukla tamamlamak istiyoruz"

Kaleci Murat Demirtaş ise, “Bu takımın bir parçası olduğumuz için kendimizle gurur duyuyoruz. Takım halinde bir aile ortamı kurduk. Sezon sonunu şampiyonlukla tamamlamak istiyoruz. Çıktığımız yolda Rabbimiz bizi mahcup etmez inşallah” diye konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

ŞİMDİDEN CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM.HAMİT ERULAŞ BAŞKAN ÇOK EMEK VERDİ.TABİKİ TEKNİK HEYETİDE UNUTMAMAK LAZIM.SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner137