Elazığ Sağlık sen şube başkanlığının düzenlediği 3. Geleneksel halı saha futbol turnuvası oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi.

19 takımın 252 sporcuyla katıldığı turnuvada 44. Maç olan final karşılaşmasında Neşterspor takımıyla ISS spor takımları turnuva şampiyonluğu için karşı karşıya geldiler.

Final maçı sonunda rakibini 2-1 mağlup eden ISS spor spor turnuvanın şampiyonu oldu.

KILIÇ: CENTİLMENLİK İÇERİSİNDE GEÇTİĞİNDEN DOLAYI TÜM ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sağlık Sen Elâzığ Şube Başkanı Selçuk Kılıç, “Sağlık Sen’de geleneksel hale getirdiğimiz bahar turnuvasının bugün üçüncüsünü gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bahar turnuvamıza 19 takım, 44 maç, 252 sporcu katılmıştır. Tüm sporculara ve üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün buraya gelen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü’me, İl Sağlık Müdürlüğü Daire Başkanlarıma ve katılan tüm üyelerime, emeği geçen gençlik kolları başkanıma, gençlik kollarına ve bu turnuvanın kazasız, belasız centilmenlik içerisinde geçtiğinden dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KENÇ: SENDİKAMIZIN VE YÖNETİM KURULUMUZUN BÜYÜK EMEĞİ GEÇTİ

Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç de, “Geleneksel hale gelen 3. Futbol müsabakasında sendikamızın ve yönetim kurulumuzun büyük emeği geçti. Ufak tefek hatalar olmakla beraber centilmenlik çerçevesinde geçen maçlar sonucunda bugün burada final maçı yapıldı. Ben katılan bütün takımlar şahsım, il müdürlüğüm ve sendikamız adına teşekkürlerimi iletiyorum. Bu vesile ile de Ramazan ayının bütün İslam alemine hayırlara vesile olması dileğiyle saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Turnuvada ikinci olan Neşterspor’a madalya ve kupaları törenle verildi.

Turnuva şampiyonluğunu elde eden ISS spor’a madalya ve kupasını aile çalışma ve sosyal politikalar il müdürü Suat Kenç verdi.

HABER: SITKI TAŞEL