Şampiyon Kıck-Boks Sporcularından ASKF’ye Ziyaret…

Kick – Boks’da Türkiye Şampiyonu olan Mihriban Güneri, Kerem Ergin, Turan Tuncer ve Harun Köse Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür’ü ziyaret etti.

Şampiyon Kıck-Boks Sporcularından ASKF’ye Ziyaret…

Erzurum İlinde yapılan Türkiye Kick-Boks Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan sporcular Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ödüllendirildi.

Yapılan Ödül Törenine ASKF Başkanı Mustafa Gür, Genel Başkan Vekili Necmi Pamuk, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Alan, Kulüp Başkanları, Antrenörler ve Sporcular katıldılar.         

Türkiye Şampiyonu olan Mihriban GÜNERİ, Kerem ERGİN, Turan TUNCER, Harun KÖSE Madalya ve Kupaları ile birlikte ASKF Başkanı Mustafa GÜR’ü makamında ziyaret ettiler.

GÜR: BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTILAR

Yapılan Ziyarette ASKF Başkanı Mustafa GÜR yapmış olduğu açıklamada, “Erzurum’da yapılan Türkiye Kick-Boks Şampiyonasında ilimizi temsilen giden sporcularımız Türkiye şampiyonluğu alarak bizim, federasyonumuzun ve ilimizin göğsünü kabarttılar. Ben Abdullah Alan hocam başta olmak üzere emeği geçen bütün antrenörlerimize, kulüp başkanlarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük bir başarıya imza attılar. İnşallah ta ilimizi ve ülkemiz temsil edecekler. Aynı başarıyı orada da bekliyorum ben kendilerine güveniyorum. İnşallah orada da ciddi bir başarıya imza atar dönersiniz. Bizler yine sizleri en iyi şekilde burada karşılarız. Ciddi şekilde başarılara imza atarak ilimizin ve ülkemizin Kick-Bokstan başarısından söz ettiriniz” dedi.

Elazığ amatör spor kulüpleri federasyonu genel başkanı Mustafa Gür, ziyaret esnasında şampiyon sporcuları ayrıca ödüllendirerek, kendilerine hediyeler verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137