Elazığ Vücut Geliştirme Türkiye Şampiyonu Selçuk Dönmez, İspanya’da düzenlenecek Dünya Master Şampiyonası’na gidememe tehlikesiyle karşı karşıya… Başarılı sporcu şehrin ileri gelenlerinden destek bekliyor…

6-8 Aralık 2019 tarihleri arasında İspanya’nın Taragona Kenti’nde düzenlenecek olan Dünya Master Şampiyonası’na katılacak olan Sporcumuz Selçuk Dönmez, Atletik Fizik Dalında İlimizi ve Ülkemizi temsil edecek.

Yarışmaya yoğun tempoda hazırlanan Dönmez, maddi imkansızlıklar yüzünden Dünya Şampiyonası’na katılamama tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Selçuk Dönmez, iki işte birlikte çalışarak maddi sıkıntılarını gidermeye çalıştığını belirterek, Dünya Şampiyonası için maddi anlamda desteğe çok ihtiyacı olduğunu aktardı.

DÖNMEZ: ŞU AN ÇOK ZOR DURUMDAYIM

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve sporun içinden gelen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na maddi destek konusunda çağrıda bulunan Dönmez, “Şimdiye kadar gittiğim yarışmalara hep kendi maddi imkanlarımla gittim. Çift iş yapıyorum. Hem spor hocalığı, hem de gündüz başka işlere giderek para sorununu halletmeye çalışıyorum. Gerçekten şu an çok zor durumdayım. Sponsor yardımı bulamazsak şampiyonaya gidememe durumumuz var. Ben şehrin ileri gelenlerinden destek bekliyorum. Özellikle Sayın Milletvekilimiz Gürsel Erol ve Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’ndan destek bekliyorum.” şeklinde konuştu.