Ekonomik sıkıntılar, geleceğin şampiyonu Kıck Boks sporcusu Mehmet Salih Çam’ı çok sevdiği okulundan ve sporundan geri bıraktı.

Yaptığı sporun devamının ancak ekonomik desteklerle olabileceğini belirten Elazığ Kick Boks sporcusu Mehmet Salih Çam, bu nedenle Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları ve milletvekillerinden iş talebinde bulundu.

Kick Boks sporcusu Çam, çok sevdiği okuluna dönebilmek için de FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’dan da ayrıca destek talep etti.

ÇAM: SPORA DEVAM ETMEM İÇİN ÇALIŞMAM GEREKİYOR

Salih Çam, “Kick boks branşından geçen sene Kick Boks Türkiye üçüncüsü oldum. Ondan sonra Üniversiteler Arası Türkiye Kick Boks Turnuvası’na katıldım. Orada da üçüncülük elde ettim. Üniversiteler Arası Muaythai Şampiyonlarına katıldım. Orada bir aksilik oldu. Demek ki yeterince çalışmamıştık ya da çalışamamıştık diyelim daha doğrusu. Bir iş imkanı bulabilirsem eğer hem antrenmanlarımı aksatmadan hem çalışabilirsem, okuluma devam edebilirsem bu benim için çok daha güzel olabilir. Çünkü sadece maçlara gitmede maddi yardımlar yapılırsa bu sefer şahsi masraflarımı karşılayamadığım için yine bu aksilikleri, sorunları yaşayabilirim. Tekrar gidemeyebilirim. Çünkü ben bir işe ihtiyacım olduğu için, maddi yönden masraflarımı karşılayabilmem için tekrar aksamalar olabilir bunun için. O yüzden yardım talep ediyorum. Bu durum için valimizden, milletvekillerimizden, belediye başkanımızdan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren Hoca’mızdan ve Fırat Üniversitesi rektöründen yardımlarını talep ediyorum. Benim tekrardan okula geri dönüp okul hayatıma devam edebilmem için Fırat Üniversitesi rektörünün yardımlarını rica ediyorum. Bu durumda da yapabileceğine inanıyorum. Desteklerini bekliyorum” ifadelerini kullandı.