Şampiyon Takımdan Sabuncu’ya Ziyaret

Türkiye Görme Engelliler Futbol Federasyonu B1 hiç görmeyenler Ligi’nde şampiyon olarak 2.Lige yükselen Harput Görme Engelliler Spor Kulübü İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’yu ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Şampiyon Takımdan Sabuncu’ya Ziyaret

Türkiye Görme Engelliler Futbol Federasyonu B1 hiç görmeyenler Ligi’nde şampiyon olarak 2.Lige yükselen Harput Görme Engelliler Spor Kulübü İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’yu makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Harput Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Polat, İl Temsilcisi Fehmi Güler, Antrenör Ömer Faruk Parmaksız ve kulüp oyuncuları ile gerçekleştirilen ziyarette değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Muzaffer Polat, kulüp olarak önemli bir mücadele verdiklerini ve 2.Lige çıkmaya hak kazandıklarını belirtti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu da konuşmasında “Harput Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Kulübün en iyi şekilde Elazığ’ı temsil ettiğini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137