Çaydaçıra film ve sanat festivali kapsamında ilimizde bulunan sanatçılar, amatör evi’ni de ziyaret ederek, günün anısına çocuklarla bir araya geldiler.

GÜR: BAŞKANLIK KOLTUĞUNU BİZ BUGÜN ONLARA DEVRETTİK

ASKF başkanı Mustafa Gür, “Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak sizleri ağırlamaktan gurur duyuyorum. Sonuçta ilimizde ve ülkemizde gençliği yetiştirici kurumuz biz burada. Elaızğ genelinde yaklaşık 35-50 bin civarında gence itap ediyoruz biz federasyon olarak. Gençler olmazsa olmazlarımızdır. Bugünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız. Bugün gün onların günü. Başkanlık koltuğunu biz bugün onlara devrettik. Söz onların” dedi.

Televizyonlarda yayınlanan “Güldüy güldüy şov çocuk” programının oyuncularından Esat Polat Güler ve Zeynep Ilgın Çelik ise Elazığ’da olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.

KARA: SİNEMA BÜYÜKLERİYLE YENİ YELKEN AÇMALARINI SAĞLAMAK ADINA BURADAYIZ

Çaydaçıra film ve sanat festivali koordinatörü Serdar Kara da, “ASKF’deki bugün burada bulunmamızın sebebi; 23 Nisan çocuklarıyla birleşmek, onların yaptıkları spor aktivitelerine ve spor merkezlerine destek olmak. Ve onların ufuklarında buradaki sinema büyükleriyle yeni yelken açmalarını sağlamak adına buradayız. Bugün ASKF ve bize destek olan firmalarımızın güzel bir fikri vardı. 11 tane sinema sanatçılarımızdan futbolcular belirledik, karma bir futbol maçını birkaç gün içerisinde yapacağız” diye konuştu.

ASKF ziyaretinin anısına sanatçılara ayrıca isimleri yazılı Elazığspor formaları armağan edildi.

HABER: SITKI TAŞEL