Sedat Karataş Açıklamalarda Bulundu

Elazığspor Başkanı Sedat Karataş, kapanmanın eşiğinde olan Gaziantepspor’a sahip çıkılması çağrısında bulundu.

Sedat Karataş Açıklamalarda Bulundu

Geçen sezon Süper Lig'de küme düşen ve bu sezon TFF 1. Lig'de mücadelesini sürdürmeye çalışan Gaziantepspor faaliyetlerine son verme kararı aldı.

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Gaziantepspor'un resmi internet sayfasından, "Gaziantepsporsuz yeni yılınız kutlu olsun" mesajı ile kulübün kapandığı duyuruldu. Yönetim kurulu kararı ile kırmızı-siyahlı kulübün faaliyetlerine son verileceği vurgulanan mesajda, kulüp anahtarının ise şehir yöneticilerine teslim edileceği belirtildi.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Elazığspor Başkanı Sedat Karataş sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Gaziantepspor’a destek verdi. Anadolu Kulüpleri Yaşasın başlığıyla ile yayınlanan mesajda Başkan Karataş, tarih direnenleri yazar ifadelerini kullandı.

Elazığspor Başkanı Sedat Karataş’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle, “Kazanan çoktur, tarihin yazamayacağı kadar çok. Ama “direnmek”, herkesin harcı değildir. Kazanmak için güçlü olmak yetebilir; ama direnmek çok daha fazlasını ister. Direnmek, yürek ister sabır ister ve en önemlisi haklı olmayı gerektirir. Bu yüzden tarih, güçlüyü ve kazananı değil; direneni yazar. 50 yıllık koca Çınar Elazığspor'u yaşatmak için verdiğimiz mücadelenin örneğini bugün Gaziantepspor'da gördük. Tarih gerçekten "Direneni" yazar. İnananlar asla kaybetmez, vazgeçenler kaybeder" şeklinde açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 20:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137