Elazığspor Kulübü Başkanı Sedat Karataş, Elazığspor’la ilgli basın açıklaması düzenledi.  

Elazığspor’la ilgili gelinen son süreç ve özellikle sosyal medya üzerinde dolaşan iddialarla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Sedat Karataş istifa ettiğini açıkladı.

Başkan Karataş açıklamasında, “Kulübü İçinde bulunduğu sıkıntılardan kurtartmak için gece gündüz demeden elimizden geleni yapmaya çalıştık. Gösterdiğimiz çaba tüm camia tarafından bilinmektedir. Nasıl mücadele verdiğimizi görüyorsunuz. Sayın valimiz tarafından yapılan konuşmada da görüyoruz. Geleceğe sağlam adımlarda gidilmesi için gereği kadar destek sağlanmamıştır. Bu yapılanlar Elazığsporumuza zarar veriyor. Sayın milletvekilleri ve valimizin açıklamalarına bakarak Elazığsporumuza sahip çıkacaklarını, kulübümüzün kapanmasını engelleyeceklerini biliyorum. Bizden desteklerini esirgemeyen sayın belediye Başkanımıza, Gençlik 23, Narkoz Milliyetçi Elazığsporlular ve diğer tüm taraftar kulüplerimize ve siz değerli basına yönetim kurularımıza destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığspor Kulübü Başkanı Sedat Karataş görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kongreye kadar ise kulüp yönetimi görevine devam edecek…