Elazığ Şeker fabrikasının geleneksel hale getirdiği kısımlar arası futbol Turnuvasının ikincisi 16 Mayıs tarihinde başlayacak.

Elazığ Şeker Fabrikası’ndan emekli olan ve geçtiğimiz yıl vefat eden milli boksör ve antrenör oral Arslan’ın isminin verildiği turnuva 1 Haziran‘da yapılacak olan final müsabakasıyla sona erecek.

Turnuvanın organizasyonunu düzenleyen Şekerspor Kulüp Başkanı Hasan Ekrem yaptığı açıklamada Yoğun ve başarılı geçen pancar alım kampanyası sonrası personellerimizin stres atmaları ve birlikteliği sağlamaları adına bu turnuvayı düzenledik. Turnuvaya ilimizin yetiştirdiği milli boksör ve boks milli takımı antrenörlerinden, aynı zamanda fabrikamızdan emekli olan ve geçen yıl hakkın rahmetine kavuşan Oral Aslan’ın ismi verilerek kendisi yâd edilmiştir. Turnuvaya katkı sağlayan başta fabrika müdürümüz Sayın Mümtaz  Çelik olmak üzere, sendika temsilcimiz Aşkın Karaçil ile tüm çalışanlara teşekkür ediyor, turnuvaya katılan bütün takımlara başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.