Birevim Elazığspor altyapı takımlarının yaşadığı deplasman aracı sıkıntısı, Belediye başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından giderilerek, bordo beyazlı kulübün altyapı takımlarına deplasman araçları tahsil edilmişti.

Bu gelişmenin ardından açıklamalarda bulunan Birevim Elazığspor altyapı sorumlu yöneticisi Selahattin Öztürk, desteklerinden dolayı Elazığ Belediye başkanı şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

“ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM”

Öztürk yaptığı açıklamada, “Altyapı takımlarımız Elit U17 ve Elit U19 takımlarımız bilindiği üzere, araç bulunamadığından dolayı son hafta deplasman maçlarına gidememişlerdi. Daha önce de yine Kocaeli deplasmanına giden takımımızın aracı yolda arızalanmış ve başka araçlarla takımımız Kocaeli’ne zor şartlar altında gidebilmişti. Bu nedenle yaşadığımız araç sıkıntısını dile getirdiğimiz Elazığ belediye başkanı sayın Şahin Şerifoğulları, konuyu yakından takip edip gerekli talimatları vererek altyapı takımımıza sezonluk araç kiralayarak tahsisini yapmıştır. Altyapımız; Elazığspor’un geleceğidir. Geleceğimize değer veren, gençleri mutlu eden ve her konuda Elazığspor’un yanında olan Belediye başkanımız sayın Şahin Şerifoğulları’na şahsım ve kulübüm adına çok teşekkür ediyor, şükranlarımı arz ediyorum” açıklamasını yaptı.