İl Özel İdare – Urla Belediyesi arasında oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi karşılaşmasını TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar’da takip etti.

“BU TAKIM ÇOK İŞ YAPAR”

Maçtan sonra Kanal Fırat canlı yayınında açıklamalarda bulunan Serdar, “Doğrusu basketbol maçının bu kadar heyecanlı olacağını biliyordum ama konu Elazığ olunca daha heyecanlı oldu. Kızlarımız çok iyi maşallah yani gerçekten gurur duyduk. Zaten Play-Off’u garantilemiş, süper lig konusunda da çok iddialı görünüyor. Bu iddiayı desteklemek lazım. Özellikle bugün maçta ben onların yanında olmak istedim. Elazığ futbolda, sporun diğer dallarında da artık varlık göstermeye başladı. Bu benim için çok heyecanlı oldu. Elazığ’a hayırlı olsun. Bu açıdan bugün burada onlarla birlikte oldum. Şanslı oldu benim için tedirgindim yener mi? yenmez mi? diye ama takımın oyununu görünce gerçekten bu takım çok iş yapar. O açıdan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“ŞEHRİN TAKIMI OLABİLDİK”

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ise, “Çok güzel, biz şehir takımı olduk. Seyircimizle, basınımızla. Bugün Sayın vekilimizle beraber şehrin takımı olabildik öyle söyleyeyim. Rakip çok iddialı gelmişti bize. Onlarında süper lig iddiaları var ve gerçekten çok baskılı bir oyun sergilediler. Bizim ilk başlarda takımımız istediği oyunu oynayamadı ama mücadele sonunda galibiyete ulaştık ve çok mutlu olduk” ifadelerini kullandı.