İlk yarıyı zorluklar içerisinde tamamlayan ancak 2. Yarıya daha sancılı girecek olan Elazığspor’da önemli gelişmeler yaşanırken, tecrübeli takım kaptanı Serdar Özbayraktar’ın futbolu bırakma kararı aldığı öğrenildi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma savaşı veren ve şu an için transfer engeli devam eden Elazığspor’da 22 Aralık Pazar günü Antalya’da başlayacak olan devre arası kampı öncesinde yaşanan bu sürpriz gelişenin ardından yönetim ve teknik heyet birlikte karar verme durumuna geldiler.

38 yaşındaki Serdar Özbayraktar’ın, Başkan Selçuk Öztürk ve Teknik Direktör Levent Eriş ile bir görüşme yaptığı ve futbolu bırakma kararı aldığını ve bu kararı kendilerine tebliğ ettiği iddia ediliyor.

Elazığspor ile 1,5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Serdar Özbayraktar’ın bu talebi karşısında Teknik Direktör Levent Eriş’in tecrübeli futbolcuyu kamp kadrosundan çıkartacağı belirtilirken, Serdar’ın kararını yeniden gözden geçirmesi için de süre verdikleri öğrenildi.

Öte yandan memmeketinin takımı Artvin Hopaspor’da futbolu bırakmak isteyen Serdar Özbayraktar için bir başka iddia ise doğup büyüdüğü Artvin’in takımı Hopaspor’da futbolu bırakmak…

Sezonun ilk yarısında Elazığspor forması altında 16 lig maçına çıkan Serdar Özbayraktar, attığı 2 golle takımına katkıda bulunmuştu.

Son haftalardaki performansı eleştirilen deneyimli oyuncu kariyerinde aralarında Süper Lig takımlarının da bulunduğu birçok kulüpte forma giymişti.