Elazığ’ın tecrübeli teknik adamlarından pro lisans teknik direktör Şeref Tutaş, 3. Lig ekibine genel koordinatör oldu.

TFF 3. Lig 1. Grupta play-off mücadelesi veren ve geçtiğimiz sezon Adliyespor adıyla ligde mücadele eden Ankara Çankaya Futbol Kulübü; genel koordinatörlük görevine Elazığlı teknik direktör Şeref Tutaş’ı getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da ve ardından da Elazığ’da Çankaya Futbol kulübü başkanı Serkan Kılıç’la birer görüşme yapan Tutaş, projelerini ve hedeflerini anlatarak sunacağı katkıları başkan Kılıç’a anlattı.

Trabzon 1461 takımının da kurucusu olan başkan Serkan Kılıç, teknik direktör Şeref Tutaş’ı Ankara’ya davet ederek, yeni görevini kendisine iletti ve başarılar diledi.

Çankaya futbol kulübü’nün profesyonel ve amatör futbol dallarından sorumlu koordinatör olarak görev yapacak Şeref Tutaş, kulüp başkanı Serkan Kılıç’a bağlı olarak çalışacak.

Çankaya futbol kulübü genel koordinatörü Şeref Tutaş, kendisine güvenen ve görevi tevdi eden Çankaya futbol kulübü başkanı Serkan Kılıç ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, ilk etapta bu sezon play-off’dan 2. Lige çıkmayı ve önümüzdeki yıl da daha iddialı bir şekilde lige ağırlıklarını koymayı hedeflediklerini söyledi.

Medya grubumuz olarak Şeref Tutaş’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.