Elazığ belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’nın ilimiz yerel Fırat Gazetesinde yayınlanan röportajında bordo beyazlı kulüple ilgili açıklamalar Elazığspor kulübü tarafından memnuniyetle karşılandı.

Birevim Elazığspor kulübü, belediye başkanı Şerifoğulları’nın açıklamaları nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı

“BÜYÜK BİR GAYRET GÖSTERMİŞTİR”

Teşekkür mesajı aynen şöyle, “Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın 18 Eylül tarihinde Fırat Gazetesinde yayınlanan röportajında kulübümüz ile ilgili yaptığı açıklamalar camiamız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır. Elazığ ve Elazığspor sevdalısı Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları yaptığı açıklamalarla Elazığspor’umuzun şehrimizin en önemli markası olduğunu bir kez daha dile getirmiştir.  Belediye Başkanımız göreve geldiği ilk günden beri Elazığspor’umuzun yaşadığı sıkıntıların çözümü noktasında büyük bir gayret göstermiştir.  Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları geçmişte de dile getirilen, 52 yıllık maziye sahip olan Elazığspor’umuzu başka model yollarına sürüklemeye çalışan şer odaklarına cevaben “Elazığspor’un yerine başka bir takım gelirse o tadı, o hazzı vermez” ifadelerini kullanarak bu tartışmaya son noktayı koymuştur.

İlgi, alaka ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ederiz. Kamuoyuna Saygıyla duyurulur” denildi.