"Sivasspor maçını kazanmak istiyoruz"

Her maçta olduğu gibi Sivaspor karşılaşmasında da sahaya kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Elazığspor'un kaptanı Onur Güney, kırmızı hattan biran önce çıkmak istediklerini söyledi. 

"Sivasspor maçını kazanmak istiyoruz"

TFF 1. Lig’in 27. Haftası’nda Sivasspor ile karşılaşacak olan Elazığspor’da Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç ile Elazığspor’un kaptanı Onur Güney açıklamada yaptı. Yeni Malatyaspor maçını geride bıraktıklarını söyleyen kaptan Onur Güney, önlerinde Sivasspor maçı olduğunu belirtti.
Her zaman kazanmak için sahaya çıktıklarını ifade eden Güney," Bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız. Aynı şekilde iyi hazırlanıp Sivas maçını kazanmak istiyoruz ve kırmızı hattan bir an önce çıkmak istiyoruz. Burada bir diğer konu da taraftarlarımızdan özür diliyorum takımım adına. Gerçekten onları üzdük. Telafisi önümüzdeki maçlarla inşallah giderilecek” dedi. 

Sivasspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç ise, “Artık taraftarımıza söylemekten bıktık. Lütfen şu çirkin ve kötü tezahüratın kimseye faydası yok. Hiçbir kulüp çirkin ve kötü tezahürattan dolayı 3 puan almadı. Buna dikkat etsinler bizim onlara ihtiyacımız var. Sivas maçına bütün taraftarlarımızı davet ediyorum. Sivas’la ayrı bir kardeşlik hukukumuz var. Son viraja girdik. Taraftarlarımız gelsinler bizleri yalnız bırakmasınlar” dedi.
Sivasspor maçı bilet fiyatlarıyla da ilgili bilgi veren Gülaç, vip 25, kapalı 15, Maraton 10 ve kale arkası ile misafir tribünlerinin 5 TL olarak belirlendiğini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137