Yeni sezon öncesinde maddi kaynak arayışı içerisinde olan ve henüz teknik heyet ile futbolculara ödeme yapamayan Bordo-Beyazlı ekibimizde Başkan Selçuk Öztürk, kulübün isim sponsoru olan Birevim yetkilileri ile İstanbul’da bir araya geldi.

Başkan Selçuk Öztürk, yapılan görüşmede Birevim yetkililerine yılsonunda sona erecek olan isim sponsorluğunun 1,5 yıl uzatılması yönünde bir teklifte bulunurken, yapılan ilk görüşmenin olumlu sonuçlandığı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre teklife sıcak bakan ve konuyu yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında gündeme alacak olan Birevim Yetkililerinin, nihai kararı bu toplantının sonunda Elazığspor Kulübü’ne bildirecekleri ifade edildi.

Öte yandan İstanbul’da gerçekleşen görüşmede, Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk Birevim yetkililerine Elazığspor’un iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak olan Gençlik Merkezi Sahası ve yapımına önümüzdeki ay Doğukent’te başlanacak olan Butik Stadyum’un da isim hakkının kullanılması yönünde ikinci bir teklifte bulunduğu ve bu teklifin de olumlu karşılandığı öğrenildi.

“BİREVİM YÖNETİM KURULUNA ŞAHSIM VE ELAZIĞSPOR ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Görüşme ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Her daim Elazığspor’umuzun yanında olan Sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’ın destekleri ve aracılığıyla Birevim Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Orak Beyle bir araya geldik. İsim sponsorluğunun 1,5 yıl uzatılmasıyla ilgili teklifte bulunduk. Ben buradan sizlerin aracılığıyla ilgi, alakalarından ve ev sahipliklerinden dolayı Birevim Yönetim Kuruluna şahsım ve Elazığspor adına teşekkür ederim. İlk görüşmeler olumlu geçti.” dedi.

Başkan Öztürk ayrıca ilimizde yayın yapan gerek yazılı gerekse de görsel medya kuruluşlarına ricada bulunarak, yayınlanan haberlerde kulübün isim sponsoru olan Birevim Elazığspor isminin kısaltma yapılmadan kullanılmasını isterken, Elazığspor’a ciddi bir katkı sunan Birevim’in, buna benzer kısaltmalarla hak kaybına uğradığını aktardı.