Sporda Küfürü Engellemek İçin Şiveli Klip Çekti

Amatör tiyatrocu hazırladığı klip ile sporda küfre son verilmesi için mizahi bir çağrıda bulundu

Sporda Küfürü Engellemek İçin  Şiveli Klip Çekti

sporda küfürü engellemek için  şiveli klip çekti 
- Amatör tiyatrocu hazırladığı klip ile sporda küfre son verilmesi için mizahi bir çağrıda bulundu

- Malatyalı amatör tiyatrocu, arkadaşlarıyla çektiği video klibi ile TFF 1. Lig’de oynanacak Yeni Malatyaspor - Elazığspor derbisi öncesi yeşil sahalarda küfür casino edilmemesi için çağrıda bulundu. 

Malatya'da derbi maç öncesi Ömer Konakçı isimli tiyatrocu, çektiği videoda yerel şivesiyle futbolseverlere küfür etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Konakçı ve arkadaşlarının oynadığı klipte, tüm taraftarlara Malatya kayısısı yemeleri konusunda da tavsiyelerde bulunuldu. 
Klipi değerlendiren Malatya Kültür Sanat ve Turizm (MAKSAT) Derneği Başkanı Seher Çolak, "Malatya taraftarı büyüktür. Küfür etmez, adama kayısı ikram eder. Hem Malatya ağzını yaşatmaya çalıştığından dolayı hem kayısımızın tanıtımına verdiği katkılardan dolayı hem de bu işi yaparken kimseyi kırmamaya çalışması ve argodan uzak durma hassasiyetten dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bilindiği gibi amatör ruhla başlayıp çok çalışarak yakın zamanda profesyonel oyunculuk hayatına geçen Ömer Konakçı 2 sinema filminde oynamış ve sanat yönetmenliği yapmıştır. Bu da bize gurur veriyor" dedi.
Sosyal medyada dolaşan klip hem Elazığ hem de Malatya taraftarların büyük ilgisini görüyor.
 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 12:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137