Elazığ’a yapılması planlanan yeni stadyum konusunda yaşanan belirsizlik, taraftarları oldukça ilginç bir eylem yapmaya yöneltti. Narkoz Taraftar Grubu mensupları, Cuma günü stadyum inşaat alanına giderek temsili bir temel atma töreni düzenleyecekler. 

Geçtiğimiz yıl yıkımına başlanarak mart ayı içerisinde temel atılacağı söylenen ancak aylar geçmesine rağmen henüz bir çivi dahi çakılamayan Elazığ Atatürk Stadyumu’nda yaşanan belirsizlik, Bordo-Beyazlı renklere gönül veren taraftarları da harekete geçirdi.

Oldukça ilginç bir eylem yaparak seslerini duyurmayı hedefleyen Narkoz Taraftar Grubu mensupları, Cuma günü stadyum inşaat alanında toplanarak “temsili bir temel atma töreni gerçekleştirecekler.

“52 YILLIK ÇINARIN GERÇEK SAHİPLERİNİ STADYUMUN TEMELİNİ ATMAYA BEKLİYORUZ”

Narkoz Taraftar Grubu’ndan “Evimizin temelini atıyoruz” başlığıyla yapılan açıklamada “Yıllardan beri yapıldı-yapılıyor-yapılacak denilen stadyum için artık söz bizlerde. Dayanacak, bekleyecek, tahammül edecek bir ortam kalmadı. Yalan rüzgarlarının estiği stadyum konusunda güvenimiz ve inancımız yok olmuştur. Yıkık virane olmuş koca şehirde yıllardır kandırılan ve tek sevdaları Elazığspor olmuş 52 yıllık çınarın gerçek sahiplerini stadyumun temelini atmaya bekliyoruz. Yıllardır kandırılan Büyük Elazığspor taraftarlarını, Cuma günü bile bile, göz göre göre yıktırılan hayallerini yeniden inşa etmeye davet ediyoruz. Saat 18.30’da “Efsane Maraton’un” önünde buluşalım...” ifadelerine yer verildi.