Spor Toto 1. Lig’in 33. Haftasında Cumartesi günü oynanan Bş. Erzurumspor-Elazığspor karşılaşmasında istenmeyen olaylar meydana geldi.

Yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Sorumlusu Muammer Sürmeli, Elazığ-Erzurum kardeşliğini kimsenin bozamayacağını söyledi.

3.golden sonra Mehmet Altıparmak’ın yardımcısı Riyaz Murat Özduran’ın Elazığspor yedek kulübesine dönerek hareket çektiğini ifade eden Sürmeli  “Maçın dışında şunu belirtmek isterim. Erzurum ile Elazığ kardeş şehirlerdir. Her zaman için Erzurumspor’un şampiyon olmasını Elazığlı biri olarak bir Erzurumlu kadar isteriz. Her zaman Elazığ’da oynanan karşılaşmalarda taraftarlarımız 25.dakikada Erzurumspor ve 58.dakikada Sivasspor lehine tezahüratlar yaparlar. Mehmet Altıparmak ve ekibi yüzünden bu kardeşliğin bozulmasına ne biz Elazığlılar nede Erzurumlular izin vermez. 3. golden sonra Mehmet Altıparmak’ın yardımcı antrenörü Riyaz Murat Özduran kulübemize dönerek “Bu gol Muammer Sürmeli’ye diyerek ortalığı germiştir. Kendilerinin Kartalspor’dan öğrencisi olan Soner Şahin’de rakip takım kulübesine yönelerek ‘hocam ayıp ediyorsun ama’ sözünü söylemiştir. Maç sonunda ise Riyaz Murat Özduran, Genel Koordinatörümüz Veysi Şimşek’e saldırarak yumruk atmıştır. Ayrıca Mehmet Altıparmak’ın oğlu Bartu Altıparmak maç sona ermeden sahaya girerek “Bu goller Muammer hocaya demiş ve olayların büyümesine sebep olmuştur.

Bunun akabinde Mehmet Altıparmak’ın oğlu Bartu sürekli bizim futbolcularımızla görüşüp mesaj atmaktadır. Bartu Altıparmak acaba menajerlik mi yapıyor?

Mehmet Altıparmak Denizlispor’da görev yaparken de buna benzer olayların orada da yaşandığı konuşulmaktadır.  Ben her zaman her yerde kellem gitse de doğruyu söylemeyi ilke edinmiş biri olarak Mehmet Altıparmak’ın benim yüzüme söyleyemediği hakareti ben Ankara’da havaalanında yüzüne karşı söylemiş biriyim. Tekrar söylemek isterim ki, Elazığ ve Erzurum her zaman kardeştir. Bir kişi yüzünden bu kardeşliği bozulması mümkün değildir” sözlerine yer verdi.