İlimizin köklü kulüplerinden Sürsürüspor’da başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere, yaşanan olumsuzluklardan dolayı yönetim faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

Kulüp başkanı Yavuz Doğan, sistemin kendilerini kabul etmeyerek dışarıda bıraktığını belirtip, BAL’dan ve sportif faaliyetlerden çekilme kararı aldıklarını söyledi.

Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak BAL’da mücadele etme hakkı elde ettiklerini belirten başkan Doğan, mahalle takımı olmaları nedeniyle yaşanan ekonomik sıkıntılar için başvurdukları kapılardan da geri dönmek durumunda kaldıklarını ve bu durumun kendilerini oldukça üzdüğünü ifade etti.

Kendisinin bundan sonra devam etmeyeceğini de belirten Sürsürüspor kulüp başkanı Yavuz Doğan, yönetim kurulunda görev yapan bazı arkadaşlarının yaşanan sıkıntılar nedeniyle bazı kişi ve kurumlarla görüşmeler yapacağını, buradan çıkacak sonuçla kesin kararlarının verileceğini sözlerine ekledi.

Sürsürüspor’un BAL maçlarına çıkmaması halinde her karşılaşmasında hükmen 3-0 mağlup sayılacağı ve TFF tarafından da kulübe ceza uygulanacağı ifade ediliyor.