Ahmet Uygur Türkiye gençler Boks şampiyonası için ilimize gelen Türkiye boks federasyonu başkanı Eyüp Gözgeç, medya grubumuzu ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında bilgiler aldı.

GÖZGEÇ: ELAZIĞ’DA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’le birlikte stüdyolarımızı gezen başkan Gözgeç, Kanal Fırat’tan övgüyle bahsederek, “Ben öncelikle Erzurumlu olduğum için Elazığ benim kendi evim gibi. Elazığ ile Erzurum’un ticari, siyasi ekonomisi her türlü birbirine uyum sağlayan iki şehir. Bundan dolayı Elazığ’da olduğum için çok mutluyum. Bugün yeni geldim. Ahmet Uygur bizim çok eski antrenörümüzdü. Olimpiyatlara gitmiş, çok sporcu yetiştirmiş bir arkadaşımız. Onun adını bir vefa ile analım diye yaptık. Bu arada Gençlik ve Spor İl Müdürünü ziyaret ettik. Gençlik ve Spor İl Müdürünün spora vermiş olduğu katkıyı, değeri, katma değeri de yerinde gördüm, salonları gezdim. Çok amaçlı bütün branşların hemen hemen hepsinin olduğu tesisler pırıl pırıl tertemiz. Çocuklar var 4 – 5 yaşında jimnastik yapan. Onları gördük. Çok mutlu olduk” diye kaydetti.

GÖZGEÇ: GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM ÇOK GÜZEL BİR YER YAPMIŞ

Yönetim kurulu başkanımız Prof. Dr. Yasemin Açık’ı da tanıdığını ve Elazığ ve ülkemiz için önemli yatırımlar yaptığını belirten Türkiye boks federasyonu başkanı Eyüp Gözgeç, kendisine teşekkür ederek, “Benim spor haricinde sanayici olmam da söz konusu. Ben Elazığ’daki birkaç sanayiciyi iyi tanıyorum. Görüştüğüm insanlarda var. Ayrıca Kanal Fırat’ın sahibi Yasemin Açık hanımefendiyi de tanıyorum. Yapmış olduğu işlerinden dolayı hem taahhüt işlerinden hem sanayi işlerinden hem de çimento fabrikasından tanıyorum. Kanal Fırat’ın da sahibi olduğunu biliyordum. Burayı onun için ziyarete geldim. Sizleri tanıma fırsatım oldu. Çokta memnun oldum. Gerçekten sanayiciliğin yanında Elazığ’a hatta Doğu Anadolu bölgesine hatta dünyaya yayın yapan bir kanalınız var. Stüdyoları gezdim. Ben aynı zamanda Dünya Boks Birliğinin de as başkanıyım. Avrupa Boks Birliğinin de as başkanıyım. Bunu niye söylüyorum; dünyanın bir çok yerini gezdim gördüm. Türkiye içinde de birçok kanalı gezdim gördüm. Gerçekten tebrik ediyorum. Çok güzel bir yer yapmış” dedi.