TEİAŞ Spor Kulübü tarafından organize edilen ve toplamda 30 kişinin mücadele ettiği masa tenisi turnuvası, oynanan final maçıyla sona erdi.

5 Tur halinde oynanan müsabakaların final maçında Mehmet Akpınar ve Mehmet Ataşçı karşı karşıya gelirken, rakibi Mehmet Ataşçı’yı mağlup eden Mehmet Akpınar şampiyonayı 1. Olarak tamamladı.

Müsabakalarla ilgili bilgiler veren TEİAŞ Elazığ İl Müdürü Ahmet Saraç, turnuvada mücadele eden tüm sporculara teşekkür ederken, 1. Olan Mehmet Akpınar’ı kutladı.

ÇOKRAK: GEREKEN TİTİZLİĞİ GÖSTERECEKLERİNDEN EMİNİM

TEDAŞ Eski Bölge Müdürü Muhammet Çokrak, “Organizasyonu düzenleyen kurum arkadaşlarıma bundan sonra da bu tür müsabakalarla organizasyonların devam ettirilmesi hususunda gereken titizliği göstereceklerinden eminim” dedi.

İNALDI: KENDİLERİNE TEKRARDAN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Enerji Bir-Sen Başkanı Kenan İnaldı ise, “Bizlerde Memur-Sen Konfederasyon Enerji Bir Sen olarak bu tür organizasyonları destekliyoruz. Her daim yanlarında olacağız. Kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AKPINAR: İNŞALLAH DEVAMI GELİR DİYORUM

Son olarak konuşan turnuva şampiyonu Mehmet Akpınar ise yaptığı değerlendirmede, “Başta Ahmet Bey olmak üzere kurumumuza teşekkür ediyorum. İnşallah devamını bekleriz bu tür turnuvaların. Yaklaşık 25 gün devam etti bu turnuva. Çok güzel geçti. İnşallah devamı gelir diyorum” ifadelerine yer verdi.