Tekirdağspor 1-2 Elaziz Belediyespor

Elaziz Belediyespor, deplasmanda Tekirdağspor’u 2-1 mağlup ederek 3 haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Tekirdağspor 1-2 Elaziz Belediyespor

Elaziz Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup’un 23. Haftası’nda deplasmanda karşılaştığı Tekirdağspor’u Oğuzhan ve Volkan Serim’in golleriyle 2-1 mağlup ederek play-off yolunda kritik bir 3 puana imza attı.

Saat 13.00’te Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynanan ve İzmir Bölgesi C Klasman Hakemi Levent Balcı’nın düdük çaldığı maça Elaziz Belediyespor; Ogün, Abdulsamed, İsmail, Abdullah, Volkan Çekiç, Nihat, Çağlayan, Fahri, Oğuzhan, Muhammet Ali ve Volkan Serim on biriyle çıktı.

İlk dakikalardan itibaren oyunu rakip yarı sahaya yıkan Belediyespor, aradığı golü 23’te Oğuzhan’ın ayağından buldu. Kullanılan köşe vuruşu sonrası arka direkte topla buluşan Oğuzhan düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da rakip yarı sahada tehlikeli ataklar geliştiren Elaziz Belediyespor, kaleci Onur Muhammet’i geçemeyince ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da etkili başlayan Kırmızı – Lacivertliler, 53. dakikada kaptan Volkan Serim’in golüyle farkı 2’ye çıkardı.

81. dakikada ev sahibi takım Berk Akıncı’nın golü ile umutlansa da kalan bölümde başka gol olmadı ve mücadele Elaziz Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137