TFF 1. Lig’in 5. Hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde Balıkesirspor Baltok’u ağırlayan Elazığspor, iki kez üstün duruma geçtiği müsabakada son saniyede kalesinde gördüğü golle sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı.

Maçın ardından teknik direktörler maçı değerlendirmek için kamera karşısındalardı.

“En Çok Çalıştığımız Yan Toptan Gol Yememiz Bizi Çok Üzdü”

Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak sözlerine temlik golü yedik ifadelerini kullanarak başlarken, “İlk yarı birinci dakikada golü atmamıza rağmen istediğimiz oyunu bir türlü oynayamadık. Belki 1-0 ı koruma durumuna girdik. Hiç yapmamamız gereken. Maçın ikinci yarısında özellikle de golü yedikten sonra oyuncularım daha fazla istediler. Kondisyon olarak da daha fazla koşmaya ve pres yapmaya başladık. 2-1 i yakaladıktan sonra belki Tom ile üçüncü golü yakalamış olsaydık. Buradan daha farklı skorla ayrılabilirdik ama futbol böyle bir şey, hele de en çok çalıştığımız yan toptan gol yememiz bizi çok üzdü ama biz daha fazla çalışacağız. Bugünün en güzel yanı maçtan sonra taraftarlarımızın bizi bağrına basması takdire şayan bir şeydi, onlara gerçekten çok teşekkür ediyorum. Belki bugün onları üzdük ama bunun telafisini yapacağız” sözlerini kullanarak futbolcularını da tebrik ettiğini dile getirdi.

“Oyun Bazında Baktığımızda Topa Sahip Olma Oranları Bizim Takımımızdaydı”

Elazığspor ve kendi takımları adına güzel bir maç olduğunu dile getiren Balıkesirspor Baltok teknik direktörü Can Cangök, “Elazığspor’da bizde her zaman oynamanın peşinde olan takımlarız. Hep zorluyoruz son dakikaya kadar belki tesadüfte olsa son dakika attığımız golle beraberliği aldık. Ama oyun bazında baktığımız zaman topa sahip olma oranları bizim takımımızdaydı daha iyi oynamaya çalıştık. Elazığspor gibi çok iyi kontraya çıkan bir takıma birinci dakikada mağlup düşmemize rağmen çok net pozisyonlar vermeden maçı hep kovaladık. Son dakikada da olsa bir puan aldığımız için gerçekten sevinçliyim. Gerçekten bu puanı aldığımız için çok sevinçliyim. Samimiyetimle söylüyorum ki Elazığspor’dan kimse burada kolay kolay puan alamaz” ifadelerini kullanarak basit goller yediklerine değindi.