Teknik Direktör Altın'dan İlk Açıklama

Elazığspor, Tecrübeli Teknik Direktör Erhan Altın’la anlaşmaya vardı. Altın’ın hafta başında Elazığ’a gelerek mukavele imzalaması bekleniyor. Ayrıca Teknik Direktör Altın Elazığspor’la ilgili açıklamalarda bulundu. Altın, “biz birlik olursak bu işin üstesinden geliriz” dedi.

Teknik Direktör Altın'dan İlk Açıklama

Elazığspor’da teknik direktör sorunu yapılan görüşmeler neticesinde sonuçlandı ve tecrübeli teknik direktör Erhan Altın, Elazığspor’un yeni hocası oldu.

Önceki gün yurtdışından dönen ETSO başkanı Asilhan Arslan’ın İstanbul’da bizzat görüştüğü teknik direktör Erhan Altın’la her konuda anlaşmaya vardığı ve tecrübeli teknik adamın Elazığspor’un teklifine “evet” diyerek bordo beyazlı kulübü tercih ettiği öğrenildi.

Erhan Altın’ın, pazartesi veya Salı günü ilimize gelmesi beklenirken, kendisi için kulüpte resmi imza töreni düzenleneceği ifade ediliyor.

Elazığspor’un anlaşmaya vardığı tecrübeli teknik direktör Erhan Altın Elazığ ve Elazığspor’a yabancı olmadığını, Elazığ’ın bir futbol şehri olduğunu belirterek, tüm camianın desteğiyle Elazığspor’u ligde tutacaklarını söyledi…

Elazığspor Taraftarından da övgüyle bahseden Erhan Altın yarın veya diğer gün Elazığ’a gelip takımla beraber çalışmalar başlayacaklarını belirtti.

ALTIN: BİZ BİRLİK OLURSAK BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELİRİZ

 Erhan Altın, yaptığı değerlendirmede Elazığspor’a yabancı olmadığını da belirterek, “Anlaştık hayırlısıyla. Daha önce ben Güvenç Kurtar Hocamızla çalıştım. Elazığ’a yabancı değilim. Başkanla son bir kez konuşup yola çıkacağız. Şu an ekibi topluyorum. Ekibimle beraber bir aksilik olmazsa Pazartesi veya salı günü geleceğiz Elazığ’a. Bizim herkese ihtiyacımız var. Siz basınımıza da ihtiyacımız var. Elazığspor’u hep birlikte kurtaracağız. Taraftarımıza herkese ihtiyacımız. Biz birlik olursak bu işin üstesinden geliriz” dedi.

ALTIN: TAKIMI BULUNDUĞU YERDEN KURTARIRIZ

Altın, “Takımı da bugün seyrettim. Kadro olarak hakikaten iyi isimler var. Takımda sistem ve kondisyonda biraz sıkıntılar var. Birde toplama takım olduğu için tabi ki bir adabtasyon süreci lazım. Bu uyum sürecini en kısa zamanda atlatmak lazım. Futbolcu kardeşlerimizle 24 saat birlikte olup çalışıp Elazığspor’u layık olduğu yere getirmek lazım. Buda tabi ki benimle birlikte yerel basın olsun, taraftar olsun, yönetim kurulumuz olsun hep birlikte aynı düşünce içinde olduğumuz sürece takımı bulunduğu yerden kurtarırız. Bir efsane takım yaratırız Allah nasip ederse” ifadelerine yer verdi.

ALTIN: HER KULÜPTE SIKINTILAR VAR

Elazığspor taraftarını da daha önce çalıştığı dönemden tanıdığını ifade eden tecrübeli teknik adam Erhan Altın, “Ben Elazığspor Taraftarını çok seviyorum. Orada çalıştığımız zamanda takımlarına, hocalarına ve yönetimine sahip çıkmaları beni çok duygulandırdı. Bende apayrı bir yerleri var. İnanıyorumki geldiğimiz zaman taraftarımızla birlikte bu işin üstesinden geleceğiz. Şehrimizde, taraftarımızda bizlere sahip çıkacak ve omuz omuza vereceğiz. Fikirlerimiz olsun bizim herkesin fikrine ihtiyacı var. Herkesle fikir alışverişi yapacağız. Bu şekilde Elazığspor’u ligde tutacağız. Elazığspor bu ligin lokomotif takımı. Her kulüpte sıkıntılar var. Biz bu sıkıntıları geride bırakacağız. Bizim hedefimiz takımı ligde tutmak. Onun için bütün konsantrasyonumuzu, bütün zamanımızı buna ayıracağız. Artık bu saatten sonra 24 saat çalışıp onun semeresini inşallah alırız.” diye konuştu

ALTIN: ONLARLA DA FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPACAĞIZ

Elazığspor’un anlaşma sağladığı Erhan Altın, teknik ekibini belirlediğini ve ekibe Elazığ’dan da takviye yapacaklarını belirterek; “Ekibimizde Saffet İşler, İbrahim Özdağ var. Kaleci Antrenörü Necati var. Biz bu arkadaşlarımızla geleceğiz. Oradaki hocalarımızda var. Onlarla da fikir alışverişi yapacağız. Onlara da ihtiyacımız var. Onlarla da birtakım şeyleri paylaşacağız. Her şeyin hayırlısı İnşallah” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bir Taraftar
Bir Taraftar - 5 yıl Önce

Hoca da Elazığspor'u kurtamaz takım düştü 2 maçı da seyrettim rakip takımın kalesini rahatsız edecek futbolcu yok, transferler tutmadı bu işi Eskişehir iyi yaptı Eskişehir kurtardı bizle Afyon düşeriz

Bir Taraftar
Bir Taraftar - 5 yıl Önce

Bizim fikstür zor, zor maçlarımız var bu takımla kimi yeneceğiz

SIRADAKİ HABER

banner137