TEKNİK DİREKTÖR ORHAN KAYNAK ELAZIĞSPOR’DAN AYRILDI

Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, Ekonomik ve sportif yönden önemli sıkıntılar yaşayan Elazığspor’dan ayrılma kararı aldı.

TEKNİK DİREKTÖR ORHAN KAYNAK ELAZIĞSPOR’DAN AYRILDI

Ekonomik ve sportif yönden önemli sıkıntılar yaşayan Elazığspor’da son olarak Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak’ta kulüpten ayrılma kararı aldı.

Bugün mukavelesini karşılıklı olarak fesh eden Orhan Kaynak, Cuma günü takımla birlikte Ankara’ya giderek oradan İstanbul’a ailesinin yanına gidecek.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Orhan Kaynak, Cumartesi günü oynanacak olan Bolu karşılaşmasında Elazığspor’da görev yapmayacak.

Genç teknik direktör Kaynak, kulüpte yaşanan sıkıntılardan dolayı Elazığspor’dan yana umudunun kalmaması nedeniyle kayyım başkan Doç. Dr. Sebahattin Devecioğlu’na durumu aktardığı ve affını istediği öğrenildi.

Elazığspor Kulübü Eski Başkanı Hacı Murat Yümlü başkanlığı döneminde sezon başında Elazığspor ile anlaşan, Türk futbolunun önemli eski golcülerinden Teknik Direktör Orhan Kaynak, görev yaptığı günden bu güne Elazığspor’da önemli sıkıntılar yaşamış, buna rağmen kulübün yaşayacağı umudu ile görevine devam etmişti.

Ancak yaşanan gelişmelerden sonra umudunu kaybeden Kaynak’ın bu nedenle çok sevmesine rağmen Elazığspor’dan ayrıldığı kesinleşti.

HABER: KEVSER ÖZ
Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 13:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mert
Mert - 5 yıl Önce

Son dakika: Şehrin dünyaya tanıtılmasındaki en büyük engellerden biri olan Elazığspor'un kapatılıp yerine, "dev sanayi yatırımları, tarım, hayvancılık, turizm, kültür, sanat, eğitim, sağlık, orcik, peynirli ekmek ve gömme getirilerek şehrin kalkınmasının ve tanıtımının sağlanması" projesinin uzun vadede çok iyi sonuçlar getirmesi hedefleniyor...

oRHAN
oRHAN @Mert - 5 yıl Önce

MERT HARİKA YORUMUNDAN ÖTÜRÜ KUTLARRIM. YORUMUNU BEGENMEYENLER YA YAPTIGIN İRONİYİ ANLAMAMISLAR YADA ISLERINE GELMEMIS

atilla
atilla @Mert - 5 yıl Önce

cok ıyı yorum yapmıssınız gercekten. yorumu beğenmeyenler önce ironi ne demek onu öğrensinler.

Emre
Emre - 5 yıl Önce

Orhan Hoca'ya şimdiye kadar verdiği emeklerinden dolayı minnettarım. Hakkı ödenmez. Her şey için teşekkürler. Elazığ son yıllarda ekonomi, turizm, kültür, sanat, eğitim ve spor alanlarında dibi görmüş durumda. Bunun en büyük sorumlularından birisi Elazığ ahalisi değil, Amerika'dır(!) Elazığ için söylenecek en güzel atasözümüz, "Kendi düşen ağlamaz" olurdu.

Türker
Türker - 5 yıl Önce

Hakkını helal et hocamm bır cok elazıglıdan daha cok sahıplendın takımı

Alp
Alp - 5 yıl Önce

İktidar partisi ve yandaşlarının önünde taklaya devam. Ne onursuz bir memleket basını bürokrasisi hepsi aynı zıkkım

ELAZ
ELAZ @Alp - 5 yıl Önce

normal bir şehirde olsa basın stk dernekler falan vekillerden bürokrattan hesap sorar bizde tam tersi.övdükçe övüyorlar.herkes kendi çıkarı peşinde...bizdeki basının yaptığı haber : milletvekili bulut haftasonlarını elazığda geçiriyor

oktay
oktay @Alp - 5 yıl Önce

Elaziglilarin tuttugu parti akpdir.: .elazığsporu kim ne yapsınki.seçimdede yine tuttukları partiye oy verirler

bu yetmez
bu yetmez @Alp - 5 yıl Önce

Bu yetmez elazığlılarrrr onumuzdeki secimde " elazığsporu kapatalım " diyenlere %80 oy verin. hadi bakalım göreyim sizi

turgay
turgay @Alp - 5 yıl Önce

Elazığ her anlamda yasanmaz bir hal aldı.Caddeye cıkıp on dakka dolasın insanların kılık kıyafeti,konuşması,yürüyüşü,trafikteki hal ve tavırları,insanların dünyaya bakış açısı,hayat felsefesi hepsi Elazığın ne kadar değiştiğini gösterir.Elazığspor kapansın bana ne faydası var diyen bir Elazığlı olabilirmi?Yada Elazığsporun kapatılmasını isteyen bir siyasetçi?Basını,stkları,dernekleri, hepsi aynı kafada zaten.Ekonomi bitik,işsizlik tavan,üretim yok birşey yok,eğitim dipte,sporuda bitirdiler.Hal böyleyken bu şehirde daha fazla durmanın ne anlamı var?

nusret
nusret @Alp - 5 yıl Önce

alp bey çok haklısınız. insanın onuru ve erdemi olması lazım.

Alp
Alp - 5 yıl Önce

Şu kayyum grubu valisi ve bir takım millet vekillerinin amacı da Elazığsporu Elâzığ ın en büyük marka değerini yavaş yavaş itibarsızlaştırarak unutturup yok etmektir. Bunu da böyle bilin. Yıllardır Elazığ ı ve Elazığspor u sömürerek bir yere gelenler ne demek istediğimi çok iyi biliyor

gakkoş
gakkoş - 5 yıl Önce

her şey için çok teşekkürler Orhan hoca....

Taraftar
Taraftar - 5 yıl Önce

Yönetimi oluşturup şu tahtayı açacak kimse yokmu

Elazığ bitmiş
Elazığ bitmiş - 5 yıl Önce

YAZIKLAR OLSUN


SIRADAKİ HABER

banner137