TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, ligin 11. haftasında evinde oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp tesislerinde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Andreas Tatos haricindeki tüm futbolcular katıldı. Gerçekleştirilen antrenman öncesi Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu.
3 haftada alınan bir puanının kendilerini ve futbolcularını üzdüğünü ifade eden Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Artık bir çıkış yakalamamız gerekiyor. On haftalık periyotta bakıldığında belki çok kötü bir puanda değiliz ama daha iyisini yapacak bir durumumuz vardı. Önümüzde ilk yarının bitimine 7 haftalık bir süreç var. Nispeten yukarıdaki takımlarla maçlarımız bitti. Aşağıdaki takımlarla oynayacağız. Daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

"EN ZOR MAÇLARDAN BİRİNİ OYNAYACAĞIZ"

Daha çok koşan, mücadele eden takımlara karşı oynayacaklarının altını çizen Altıparmak, "Bunlardan biri de Gaziantepspor. Ligin bana göre en zor maçlarından birini oynayacağız. Çok koşan, kaybedecek hiçbir şeyi olmayan, genç oyunculardan oluşan bir takıma karşı oynayacağız. Amacımız kazanıp yolumuza devam etmek. Bütün hazırlıklarımız bu yönde. Böyle takımların maçın içinde kafasını kaldırtmamak gerekiyor. İnşallah kazanıp yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

“MİLLİ ARADA HERKES İYİ OLACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUZ”


Önlerinde Milli Takım arası olduğuna da değinen Altıparmak, "Tom geçen hafta bir antrenmanla maça çıkabildi. Tatos’un sakatlığı devam ediyor. Elmar’ın kırık parmağında problem devam ediyor. Milli arada Manisa maçına kadar tam takım herkes iyi olacak diye düşünüyoruz. Tatos Gaziantepspor maçında da sakatlığı nedeniyle sahada olamayacak. Onların yerine görev verdiğimiz arkadaşlar ellerinden geleni yapıyorlar. 25 oyuncum var. Kim sahada olursa bizim için sürpriz değil, kimse için de olmasın. Yetenek olarak belki onlar kadar değiller ama onların da mücadele gücü yüksek. Yürekleriyle onların o açığını kapatıyorlar. İnşallah ufak tefek pürüzler halledildiğinde tam takım sahada olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.