Temsilcilerimizin Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı

Temsilcilerimiz Elazığspor ve Harput Dibek Elazığ Karakoçan takımlarının hafta sonu oynayacağı karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı.

Temsilcilerimizin Maçlarını Yönetecek Hakemler Açıklandı

Temsilcilerimiz Elazığspor ve Harput Dibek Elazığ Karakoçan takımlarının da yer aldığı TFF 3. Lig 1. Ve 2. Grupta haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan atamalara göre Elazığspor’un 12 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Doğukent Stadı’nda Bursa Yıldırımspor’la oynayacağı maçı Kayseri Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Ramazan Haymana yönetecek. Haymana’nın yardımcılıklarını Nevşehir Bölgesi’nden Yahya Kemal Yurtbilir ile Zonguldak Bölgesi’nden Emir Kılıçarslan yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi yine Zonguldak Bölgesi’nden Mücahit Karakurt olacak.

Öte yandan Mavi-Beyazlı Temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan takımının  11 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te Doğukent Stadı’nda Beyoğlu Yeni Çarşı ile oynayacağı maçı Mersin Bölgesi’nden C Klasman Hakemi AliRıza Altunbakır yönetecek.

Daha önce Elazığspor’un ve Elazığ Karakoçan’ın birer maçında düdük çalan Mersin Bölgesi hakemi cumartesi günü yöneteceği maçla  aynı sezon içinde 3. kez bir Elazığ takımının maçını yönetmiş olacak.

Altunbakır’ın yardımcılıklarını Osmaniye Bölgesi’nden Feyzullah Çimen ile Gaziantep Bölgesi’nden Mehmet Kirişçioğlu yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Osmaniye Bölgesi’nden Burak Aksak görevlendirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137