Tetiş Yapı Elazığspor, Bodrum’da Puan Arıyor

Misli.com 2. lig temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, ligin 15. Haftasında Pazar günü deplasmanda Bodrumspor’la karşılaşacak.

Tetiş Yapı Elazığspor, Bodrum’da Puan Arıyor

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, ligin 15. haftasında Bodrumspor’un konuğu olacak.

Temsilcimizde zorlu müsabaka öncesinde önemli eksiklikler bulunuyor. Kart cezalıları Muhammed Umut Akbulut, Cengizhan Akgün ve Ömer Faruk Aydemir’in yanı sıra, Kadir Bekmezci, İzzet Topatar ve Karacabey Belediyespor maçında ayağına darbe alan Ömer Yıldız; sakatlıkları nedeniyle Bodrumspor karşısında sahada olamayacak.

1931 yılında kurulduktan sonra 86 yıl sonra 2. Lige yükselen Bodrumspor ile Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor lig tarihlerinde 2. kez karşı karşıya gelecekler.

Bodrumspor’da, Elazığspor’u ilk kez süper lige çıkartan hoca olarak tarihe geçen teknik direktör Erol Tok sportif direktör olarak görev yapıyor…

13 Aralık Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda 2. randevuya çıkacak Bodrumspor-Tetiş Yapı Elazığspor Müsabakası öncesi ev sahibi ekip 18 puanla 12. sırada yer alırken, 13 puanı bulanan Tetiş Yapı Elazığspor ise 15. basamakta bulunuyor. İki takım arasında tarihteki ilk randevuyu geçen sezon Bodrumspor 5-1 kazanmıştı.
13 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak olan müsabakayı Kocaeli Bölgesi’nden Klasman Hakemi Enes Kanpara yönetecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137