Transfer engelini henüz kaldıramayan ve bu yönde yoğun bir mesai harcayan Tetiş Yapı Elazığspor’da gündeme gelen son isimler ise Atiker Konyasporlu Sertan Yiğenoğlu ve Adanasporlu Tevfik Altındağ oldu.

Her iki oyuncuyla da temas halinde olan Elazığspor Transfer Komitesi, transfer engelinin kaldırılması halinde bu isimlerle resmi sözleşme imzalamayı hedefliyor.

1995 Almanya doğumlu olan ve stoperin yanı sıra sol bek ve ön libero pozisyonlarında da görev yapabilen Sertan Yiğenoğlu geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor’a transfer olduktan sonra kiralık olarak Anadolu Selçukspor’a gönderilirken, 29 Maç’ta forma giyerek 4 kez gol sevinci yaşadı.

Elazığspor’un ilgilendiği bir diğer isim olan Adanasporlu Tevfik Altındağ ise 1988 Almanya doğumlu.

İlk kez 2007-2008 futbol sezondan Ankaragücü’nde forma giyerek Türkiye macerasına başlayan Tevfik Altındağ, daha sonra sırasıyla Demir Grup Sivasspor, Kocaelispor, Eyüpspor ve son olarak da Adanaspor’da forma giydi.

Orta saha, on numara ve sol kanatta görev yapabilen deneyimli futbolcu, Adanaspor ile şampiyonluk sevinci de yaşarken, Süper Lig’de 39 maçta 2 gol attı.