Elazığ Atatürk Stadyumu’nun yıkılmasının ardından ilk yarının son haftasından başlayarak müsabakalarını; Sivas, Şanlıurfa, Ankara ve Malatya gibi şehirlerde oynayan Bordo-Beyazlı ekibimiz Birevim Elazığspor, sezonun son iç saha maçı olan Afjet Afyonspor karşılaşmasını Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre yine Şanlıurfa’da oynayacak.

33. hafta maç programında Afjet Afyonspor müsabakasının oynanacağı yer olarak Şanlıurfa’nın açıklanmasının ardından harekete geçen Elazığspor Kulübü, bu maçın Diyarbakır’a alınması için girişimlere başladı.

33. Haftada Evkur Yeni Malatyaspor kulübü,  iç sahada maç oynayacak olması nedeniyle Elazığspor’un talebini geri çevirirken, Türkiye Futbol Federasyonu da bu karşılaşmanın Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda oynanmasını kararlaştırdı.

Şanlıurfa’da oynamaya sıcak bakmayan Elazığspor Kulübü, TFF 2. Lig’de sezonun tamamlanması nedeniyle önümüzdeki hafta müsait durumda bulunan Diyarbakır Stadyumu için pazartesi günü gerekli yazışmaları yaparak bu stadyumu talep edecek.

Konuyla ilgili nihai kararın Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hafta içerisinde vermesi bekleniyor.