Toprak: Neden Bize Üvey Evlat Muamelesi Yapılıyor?

Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Elazığ Belediyespor’a üvey evlat muamelesi yapıldığını belirterek, destek çağrısında bulundu.

Toprak: Neden Bize Üvey Evlat Muamelesi Yapılıyor?

3. ligdeki temsilcimiz Elazığ Belediyespor, şehirdeki ilgisizliğe isyan ederek, kulübe destek olunması çağrısını yaptı.

2014 yılında kurulduktan sonra 2015 yılı itibariyle Elazığ’ın ismini ülkeye duyuran Elazığ Belediyespor, aradan geçen uzun yıllara rağmen Elazığ’dan beklediği desteği bir türlü göremiyor.

TOPRAK: KIYMETLİ İŞ ADAMLARIMIZDAN KULÜBÜMÜZE DESTEK BEKLİYORUZ

Elazığ Belediyespor FK’nın kurucusu olan ve uzun yıllardır başkanlık görevini devam ettiren Ahmet Toprak, yaşanan sahipsizlik ortamına isyan ederek, “Bizde bu ilin takımıyız, yıllardır deplasman gideri olsun, profesyonel bir takım olmamıza rağmen forma reklamı, isim sponsorluğu… hiçbir destek görmedik Elazığ’dan. Bu sahipsizlik ortamının bir an önce dağılmasını istiyor, kıymetli iş adamlarımızdan kulübümüze destek bekliyoruz” dedi.

TOPRAK: NEDEN ELAZIĞ BELEDİYESPOR’A ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPILIYOR

Takımın kurulduğu günden itibaren başarıyla Elazığ’ın ismini ülke futboluna yansıttığını kaydeden Toprak, “Uzun yıllardır profesyonel ligdeyiz ve bu liglerin saygın takımıyız. Borçsuz, harçsız bu takımı bugünlere kadar getirdik. Her zaman gurur duyulan bir ekip olduk. Bugüne kadar hiçbir şekilde kimseden bir kuruş talebimiz olmadı. Hep takdir edilmeyi bekledik ama bir türlü beklenen desteği alamadık maalesef. Amatör takımların bile maddi açıdan destek talep ettiği bir dönemde takımımıza destek verilmesini talep etmek abes olmaz herhalde. Neden Elazığ Belediyespor’a üvey evlat muamelesi yapılıyor anlamış değiliz.” Diyerek, destek istedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137