Transfer Dönemi Çarşamba Günü Sona Eriyor

Futbolda 1. transfer ve tescil dönemi olarak da adlandırılan yaz transfer dönemi Çarşamba günü gece yarısı sona erecek.

Transfer Dönemi Çarşamba Günü Sona Eriyor

Futbolda 1. Transfer ve Tescil Dönemi olarak adlandırılan Yaz Transfer Dönemi Çarşamba günü saat 00.00 itibariyle sona erecek.

17 Haziran’da başlayan 1. Transfer Dönemi’nde takımlar eksik gördükleri noktalara gerekli takviyeleri yaparken, transferin son gününde de hareketli saatlerin yaşanması bekleniyor.

8 Eylül itibariyle tamamlanacak olan 1. Transfer Dönemi’nin sona ermesiyle birlikte takımlar ara transfer dönemine kadar kadrolarına takviye yapamayacaklar.

Transfer tahtası 3 yıldır kapalı olduğu için kadrosuna takviye yapamayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, ara transferin son gününde kulüp başkanı Serkan Çayır’ın son bir hamlesiyle yasağı kaldırmaya çalışacak.

Transfere engel futbolcularla iletişimi son saniyeye kadar koparmayacak olan yönetim, B planını da masada hazır tutuyor. Transfer yasağının kaldırılamaması durumunda Elazığspor, takım kaptanları Yiğitcan Erdoğan ve Kadir Bekmezci’yle de yeniden anlaşma zemini arayacak. Kadir, memleketinin BAL takımı Devrek Belediyespor’a imza atmış olmasına rağmen, lisansı çıkmadığı ve henüz maç oynamadığı için geri dönebilir. Yiğitcan Erdoğan’ın ise herhangi bir kulüple anlaşmadığı ve halen boşta olduğu öğrenildi.

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan’da ise 1. Transfer Dönemi’ni oldukça hareketli geçildi ve kadroya önemli transferler yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137