Transfer Yasağı Kaldırılacak Mı?

Spor Toto 1. Lig’de kümede kalma savaşı veren ve maddi olarak arayış içinde olan bordo-beyazlı temsilcimiz Elazığspor’da kayyum heyeti, transfer tahtasını açmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Transfer Yasağı Kaldırılacak Mı?

19 Ocak Cumartesi günü yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurul öncesi belirsizliklerin sürdüğü Elazığspor’da Doç Dr. Sebahattin Devecioğlu Başkanlığındaki Kayyum Heyeti, aralarında eski futbolcu ve teknik direktörlerin yer aldığı 38 isimden muvafakatname alabilmek için temaslarını sürdürüyor.

Önceki gün İstanbul’a giden ve Eski Başkanlar Selçuk Öztürk ve Hacı Murat Yümlü ile bir araya gelen Kayyum Başkanı Devecioğlu’nun, 38 dosyanın birçoğuyla anlaşma sağladığı öğrenilirken, Elazığspor’u asıl zorlayacak olan ismin ise teknik direktör Hüseyin Kalpar’ın olduğu belirtiliyor.

63 yaşındaki teknik adamın 800 Bin TL alacağının olduğu ve bu rakamı almadan imza vermeyeceği iddia ediliyor.

Öte yandan Bilica, Vranjes ve Welington Tom’un da transfer tahtasının önündeki engeller olduğu kaydedilirken,  bu futbolcularla önümüzdeki günlerde görüşüleceği ve alacaklarının belli bir bölümünü hesaplarına yatırılarak gerekli imzaların alınacağı tahmin ediliyor.

Transfere engel yaklaşık 12 milyon liranın; yapılacak olan görüşmeler ve pazarlıklar neticesinde aşağıya çekilmesi beklenirken, yasağın kaldırılıp-kaldırılmayacağının bu görüşmeler neticesinde belli olacağı ifade ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 20:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137