TÜFAD Elazığ Şubesi tarafından 2 yılda bir organize edilen futbol gelişim semineri Mustafa Temizer Konferans salonunda yapıldı.

Bu yıl yapılan seminere Elazığspor’un unutulmaz futbolcularından merhum Hamit Ayden’in ismi verilirken, organizasyona Hamit Ayden’in eşi Hatice Ayden ve kızı Dilan Ayden de davet edildi.

“ARALARINA ALDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hatice Ayden, “TÜFAD’ın Hamit Aydın adına düzenlemiş olduğu seminere davet aldık. Münir Hoca tarafından geldik. TÜFAD’a çok teşekkür ediyorum böyle bir organizasyonda bizi davet edip aralarına aldıkları için çok teşekkür ediyorum. Hamit’in ismini verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Münir Hoca ve Diğer futbolcu arkadaşlar da sağ olsunlar onlarda buraya katıldılar. Onlara da çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Pro Lisans haricindeki diğer tüm lisanslı antrenörlerin katılımının zorunlu olduğu seminerde, Türkiye Futbol Federasyonu Eğitim Dairesi eğitmeni Mehmet Ekşi ve Namet Ateş sunum yaptılar.

“HEP BİRLİKTE YAD EDİYORUZ”

TFF Eğitim Dairesi Eğitmeni ve Elazığspor’un eski futbolcularından Mehmet Ekşi, “Gene yuvaya döndük ama bu defa farklı çünkü  neredeyse gençliğimizin birlikte geçtiği arkadaşım can dostum Hamit Aydın’ın ismi verildi. O yüzden hem çok sevinçliyiz hem de hüzünlüyüz. Onun aramızda olmayışıyla ilgili ama burada abilerimiz ablalarımız tekrar geldi. Hep birlikte yad ediyoruz. Bu yüzden sevinçliyiz. Bir daha kalbimize gömdük onu.  Burada da tekrar arkadaşlarla birlikte Futbol Federasyonu ve TÜFAD’ın hazırlamış olduğu seminere katıldık. Desteklerimizi vereceğiz. İnşallah daha iyi olacak” şeklinde konuştu.

“SEMİNERİMİZİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

TÜFAD Elazığ Şube Başkanı Münir Yılmaz, “Derneğimiz daha önce düzenlenen gelişim semineri ve kurlara ilimiz ve ülkemiz futboluna önemli katkılar sağlayan değerli şahsiyetlerin isimlerini konusunda göstermiş olduğu duyarlılığını bir kez daha ortaya koymuştur. Düzenlemiş olduğumuz bu iki seminere ülkemizin önemli futbol değerlerine sevecen sıcak kanlı yardımsever ve beyefendi kişiliğiyle futbol camiasında saygın bir yer edinen ebediyete uğurladığımız Sayın Hamit Aydın’ın ismini vermekten onur duymaktayız. Hepimizin şahsında bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz ve bizleri kırmayarak davetimize icabet eden rahmetli hocamızın eşi ve sevgili kızına teşekkürlerimi sunuyorum. Kendilerine sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam temenni ediyorum. Bu duygular ile seminerimizin ilimiz ve ülkemiz futboluna hayırlar getirmesini temenni ederek siz sayın meslektaşlarıma bundan sonraki yaşantılarında sağlıklı mutlu ve başarılı yıllar diliyorum” dedi.

Seminerde Hamit Ayden adına sine vizyon gösterisi yapılırken duygusal anlar yaşandı.

Daha sonra seminerin ardından katılımcılara plaket verildi.