Tüm Spor Adamları Derneği Elazığ Şubesi tarafından Olağan Genel Kurul toplantısının ardından başkanlığa Osman Akarsu seçildi. Akarsu’ya başkanlık görevini devreden Mustafa Gür, ASKF başkanlığının yanı sıra yeni bir görev üstlenerek, Tüm Spor Adamları Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

2016 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve başkanlığını Mustafa Gür’ün yaptığı Tüm Spor Adamları Derneği Elazığ Şubesi, Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Amatör Spor Evi’nde gerçekleştirilen toplanda yeterli çoğunluk sağlandı. Divan Başkanlığını Mustafa Gür’ün üstlendiği kongrede faaliyet ve denetleme raporu oy birliği ile ibra edildi.

Daha sonra yönetim ve denetleme kurullarının seçimi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen gizli oylamanın ardından Osman Akarsu, Tüm Spor Adamları Elâzığ Şubesi’nin yeni başkanı oldu. Başkan Akarsu’nun yönetimi şu isimlerden oluştu;

Yönetim kurulu asil üyeler:

Osman Akarsu, İbrahim Yalınız, Turgut Kılınç, Dündar Demir, Bahaddin Erbasan

Yönetim kurulu Yedek üyeler:

Yavuz Sağlam, Hasan Çeşme, Mehmet Dik, Mevlüt Günay, Mehmet Ulubaş

Denetleme kurulu asil üyeler:

Sami Türkmen, Bedri Kanter, Yunus Emre Gür

Denetleme kurulu yedek üyeler:

İnanç Özgen, Mustafa Yıldırım, Nurettin Avcı

Öte yandan Tüm Spor Adamları Elazığ Şube başkanlığını Osman Akarsu’ya devreden Mustafa Gür, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığı görevinin yanı sıra, Tüm Spor Adamları Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürecek.