Elazığ Gençlik Merkezi’nde Engelliler Haftası dolayısıyla Türkcell Süper Lig Müsabakaları düzenlendi.

Karşılaşma öncesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle ASKF Başkanı Mustafa Gür sporculara hediye ve çiçek takdimi yaptı.

Turnuvada Elazığ Hazar Özel Sporcular ve Malatya Turgut Özal Sporcuları Futbol Takımlarının 3. Hafta müsabakaları gerçekleştirildi.

Müsabaka sonucunda Malatya Turgut Özal Sporcuları takımı temsilcimiz Elazığ Hazar Özel Sporcular takımını 3-0 yendi.

GÜR: ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ FAZLASIYLA VERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Müsabakada açıklamada bulunan Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, “10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası programı çerçevesinde Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak bizimde kendi kulübümüz olan Elazığ Hazar Özel Sporcular Kulübü Başkanımızla birlikte ve Futbol Federasyonu İl Temsilciliğimiz ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bir organizasyon yaptık. Bunlar bizim yaşamımızın bir parçası sonuçta. Hiç kimse unutmamalıdır ki herkes bir engelli adayıdır. Çünkü kimin ne olacağı buradan çıktıktan sonra belli değildir. Onlarda bizim yaşamımızın bir parçası olarak kabul ediyoruz ve onların gerçekten de bizim kendi nezdimizde yerleri farklıdır. Onlarla birlikte hayata tutunma adına bizlerde elimizden gelen desteği fazlasıyla vermeye çalışıyoruz ve bundan sonra daha iyi şekilde vermeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

BALİN: BU İNSANLARIN FARKINDALIĞININ FARKINDA OLMALARINI İSTERİZ

Elazığlılar Hazar Özel Sporcular Kulüp Başkanı Fethi Amet Balin de, “Sadece Engelliler Haftası’nda bu insanların bir şekilde bilinmesi değil, her zaman her ortamda kurumlar olarak yani özel sektör olsun bu insanların farkındalığının farkında olmalarını isteriz, temenni ederiz. Bizlerde spor camiası içerisinde hem Hazar Spor Kulüpleri bünyesinde futbolun yanı sıra diğer branşlarda da 10 branşta da aktif olarak bu çocuklarla beraber faaliyet gösteriyoruz. Bugünde bu futbol müsabakası olacak. Malatya Turgut Özal ile. Güzel bir maç olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

AKARSU: BAŞKANIMIZI VE HOCALARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Elazığ ASKF Başkan Vekili Osman Akarsu, “Bu özel günde, Engelliler Haftası’nda oynanacak olan Elazığ Özel Spor Kulübüyle Malatya Turgut Özal Spor Kulübü’ne başarılar dilerim. Başkanımızı ve hocalarımızı tebrik ediyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL