Elazığ Valiliği, Türkiye Futbol Federasyonu Elazığ İl Temsilciliği, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı işbirliği çerçevesinde organize edilen Resmi Kurumlar arası “Elazığ Valilik Kupası” Futbol Turnuvasını, Milli Eğitim Müdürlüğü kazandı.

Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Çim Sahasında oynanan final müsabakasına; Elazığ Vali Yardımcısı Mustafa Gül, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Levent Aytar, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Elazığ ASKF Başkanı Şahin Şerifoğulları, TFF İl Temsilcisi Mustafa Gür, Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan, Elazığ Spor Futbolcusu Onur Güney ile Spor Taban Birlikleri Temsilcileri ve çok sayıda kurum personelleri katıldı.

18 Eylül 2017 tarihinde başlayan ve toplamda 24 kurumun katıldığı turnuva dün akşam oynanan İl Özel İdaresi Sekreterliği – İl Milli Eğitim Müdürlüğü final maçı ile sona erdi.

Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Çim Sahasında oynanan 3.’lük – 4. ‘lük müsabakasında karşı karşıya gelen Elazığ Adliyesi ile TEİAŞ müsabakasını 8-4 kazanan Elazığ Adliyesi müsabakayı 3. Bitirirken, final müsabakasında karşı karşıya gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanan müsabaka ise nefesleri kesti.

Elazığ Vali Yardımcısı Mustafa Gül‘ün de izlediği final müsabakası sonunda rakibini 1-0 mağlup eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü Turnuvanın şampiyonu oldu.

Final Müsabakası sonrasında Turnuvada Centilmenlik ödülü alan Kurumlarımız Elazığ Organize Sanayi Müdürlüğü ile Birleşik Tarım Müdürlüğü oldu.