Elaziz Belediyesporlu Veysel Aksu maçtan sonra yaptığı değerlendirmede geriye düştükten sonra beraberliği yakalamanın önemli olduğunu söyledi.

AKSU: 2-0 GERİDEN GELMEKTE HER TAKIMIN HARCI DEĞİLDİR

Aksu, “Bugün 1 puan kazandık diyoruz. Çünkü 2-0 geriden gelmekte her takımın harcı değildir. Bu takımın boş bir takım olmadığını herkese bugün bir kez daha göstermiş olduk. Fakat dediğiniz gibi maça çok iyi başladık. Oyunu hemen hemen forse ettik. Rakip sahaya yıktık. Talihsiz bir penaltı oldu, 1-0 geri düştük, arkasında 2-0 geri düştük ama takım arkadaşlarımızla devre arası konuştuk, inancımızı bu takımın tekrardan öne geçeceği ya da puanlar alacağımıza inandığımız için bu maçtan da inşallah 2-2’lik bir güzel skorla aldığımız için şanslıyız, mutluyuz” ifadelerini kullandı.

TUTAŞ: BİZİM ALTTAKİ RAKİPLERİMİZDEN BİRİSİYDİ

Tutaş, “Geçen haftanın moraliyle sahaya çıktık biz. Geçen hafta gerçekten müthiş bir oyun oynadılar, iyi mücadele ettiler. Bu hafta da devam ettirmek istedik. Bizim Alttaki rakiplerimizden birisiydi. Maça da gerçekten iyi başladık. Belki de 3-4 olacak iken bizim lehimize; 2-0 yenik duruma düştük. Tabi bu arada futbolcu kardeşlerim oyunun bazı bölümlerinde oyundan düştüler ama maçı 90 dakikaya yaydığımız zaman kazanmayı çok istedile.r Belki biz ilk golü daha erken bula  bilseydik bu maç 3-2, 4-2’de olabilirde. Ben rakibe hiç pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum” şeklinde konuştu.

TUTAŞ: ELAZIĞSPOR’UN EKMEĞİNİ YEMİŞ ADAMLARIN BİZİM FUTBOLCULARIMIZA SALDIRMASINI ONLARA YAKIŞTIRAMADIM

Alaattin Tutaş, “Ben futbolcu kardeşlerimi kutluyorum, maçtan sonraki tasnif edici değil, ama bu sıkıntıyı yaşatan da onların kalecisi ve 15 numarasıydı. Onların başlangıcıyla oldu bu işler. Yani ben kendi futbolcularıma bunların hesabını gerçekten soracağım. Çünkü maçtan sonra bunlar gerçekten hoş değil. Bu arada onların teknik heyetine baktığınız zamanda maçtan sonraki bizim Elazığspor’un ekmeğini yemiş adamların saldırması, bizim futbolculara küfür etmesini ben onlara yakıştıramadım. 2-0 mağlup durumdayız biz; Elazığ’daki yine aynı hikaye. Bu Elazığspor’un başına da geliyor; 2-0’dan sonra bazıları konuşmak için düğmeye basıyor, Elazığspor ve Belediyespor’u altlara çekmek için. Bundan nemalanmak isteyen arkadaşlarımız var. Biz burada görevimizin başındayız, Elazığspor’da görevinin başında. Yani o ucuz hesapların peşinde düşmesinler. Biz bu takımı düzelteceğiz. Geçen sene biz nasıl başarılı bir sezon geçirmişsek bu sene daha da iyisini yapacağımızı düşünüyorum ben. Dediğim gibi gerçek Elazığspor taraftarları hem Elazığspor’u desteklesinler, hem Belediyespor’u desteklesinler” dedi.

TUTAŞ: BAZI HESAPLAR PEŞİNDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ VAR

Onlar destekledikleri zaman biz bazı şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Oyunun son bölümlerinde arkamızda oldular. Rakibin yaptığı o çirkef hareketlerden sonra seyirci bize döndü. Ben isterim ki benim seyircim oraya geldiği zaman cılız sesleri çıkartanları da ben biliyorum. Bunları tek tek önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Bazı hesaplar peşinde olan arkadaşlarımız var, onları da tek tek açıklayacağım ben. İnşallah bu yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Ama geçen sene son maçta bir sözüm vardı benim. Demecim vardı, kimseye kınayı yaktırmayacağım ben, biz Belediyespor’u daha iyi yerlere getireceğiz”  diye konuştu.